Employer Branding 18.05.2022

Avdelingsleder Aase var en krevende kunde

På CV’en til Aase Herø står det siviløkonom og eiendomsmegler. - Min rolle er ikke veldig teknisk. Det var mange forkortelser jeg ikke kjente da jeg begynte hos Advania!

Etter å ha jobbet i Advania i halvannet år, ble 39-åringen avdelingsleder for OnSite 365.

- Jeg har resultatansvar og budsjettansvar, og jeg skal sørge for at vi er fullt utleide, men ikke overbooket, sier Aase med et smil.

- Egentlig er jeg en potet. Jeg jobber med salg og produkt, sitter i styringsgrupper og setter strategi. Jeg er nysgjerrig og utålmodig. Det kommer godt med når vi jobber med å optimalisere prosesser!

Fra kunde til ansatt

Aase ble først kjent med Advania som kunde, da hun jobbet med eiendomsforvaltning. - Vi holdt på med et stort og komplisert prosjekt, og jeg var en vanskelig kunde! Vi er flere i teamet som har bakgrunn som kunde, og det er en klar fordel for å kunne forstå hvordan ting henger sammen. Det hjelper ikke at det ser fint ut under panseret hvis bilen ikke kjører.

- Jeg er veldig stolt av teamet. Det er en robust og høykompetent gjeng som leverer som bare det. Jeg er stolt hver gang jeg ikke trengs, som leder!

Fellesskap
- I Advania heier vi på hverandre, og jeg opplever at vi har et unikt og oppriktig engasjement i hverandre. Vi drar mot samme mål.
Også kundene har et eget fellesskap: - Når en kunde ber om en endring, vet vi at de har vært i kontakt med de andre allerede. Det kommer alle til gode. Å jobbe tett på kunden er det vi lever av.

Det er tydelig at Aase er glad i å jobbe med mennesker. - Jeg er overdrevent sosial! Utenom jobb bruker jeg tiden sammen med venner og familie, og jeg liker å løpe og gå tur med hunden vår, Jippi.

Styrker teamet
I året som kommer skal Aase ansette flere. - Vi ansetter fordi vi vokser. Vi har løftet kundene over på en ny og stabil løsning. Nå skal videreutvikle produktene, og få flere partnere.

 

Vil du vite mer om å jobbe i Advania eller se våre ledige stillinger? Da bør du gå til vår "Jobb i Advania" side.

Relaterte artikler