Employer Branding 2022.05.18

Avdelingsleder Aase var en krevende kunde

På CV’en til Aase Herø står det siviløkonom og eiendomsmegler. - Min rolle er ikke veldig teknisk. Det var mange forkortelser jeg ikke kjente da jeg begynte hos Advania!

Etter å ha jobbet i Advania i halvannet år, ble 39-åringen avdelingsleder for OnSite 365.

- Jeg har resultatansvar og budsjettansvar, og jeg skal sørge for at vi er fullt utleide, men ikke overbooket, sier Aase med et smil.

- Egentlig er jeg en potet. Jeg jobber med salg og produkt, sitter i styringsgrupper og setter strategi. Jeg er nysgjerrig og utålmodig. Det kommer godt med når vi jobber med å optimalisere prosesser!

Fra kunde til ansatt

Aase ble først kjent med Advania som kunde, da hun jobbet med eiendomsforvaltning. - Vi holdt på med et stort og komplisert prosjekt, og jeg var en vanskelig kunde! Vi er flere i teamet som har bakgrunn som kunde, og det er en klar fordel for å kunne forstå hvordan ting henger sammen. Det hjelper ikke at det ser fint ut under panseret hvis bilen ikke kjører.

- Jeg er veldig stolt av teamet. Det er en robust og høykompetent gjeng som leverer som bare det. Jeg er stolt hver gang jeg ikke trengs, som leder!

Fellesskap
- I Advania heier vi på hverandre, og jeg opplever at vi har et unikt og oppriktig engasjement i hverandre. Vi drar mot samme mål.
Også kundene har et eget fellesskap: - Når en kunde ber om en endring, vet vi at de har vært i kontakt med de andre allerede. Det kommer alle til gode. Å jobbe tett på kunden er det vi lever av.

Det er tydelig at Aase er glad i å jobbe med mennesker. - Jeg er overdrevent sosial! Utenom jobb bruker jeg tiden sammen med venner og familie, og jeg liker å løpe og gå tur med hunden vår, Jippi.

Styrker teamet
I året som kommer skal Aase ansette flere. - Vi ansetter fordi vi vokser. Vi har løftet kundene over på en ny og stabil løsning. Nå skal videreutvikle produktene, og få flere partnere.

Relaterte artikler

Employer Branding
2022.06.22

Christopher finner nye veier i skyen

Han sier det rett ut: - Vi skal ha det beste produktet på markedet. Christopher Bratlie Herregården jobber med produktutvikling, og 31-åringen er produkteier for Advanias egen løsning innen Enterprise Resource Planning (ERP).

Employer Branding
2022.06.03

Jonas til tjeneste!

Jonas og kollegaene hans på IT-support har linjene åpne for 2600 ulike bedrifter. - Å kunne hjelpe folk er skikkelig hyggelig! Du vet aldri hvilke problemstillinger du må løse fra dag til dag.

Employer Branding
2022.05.05

Markus har alltid garden oppe

Da Markus Leding vokste opp, trodde han ikke at hacking og IT-sikkerhet kunne være et yrke. Sånt var det bare militæret og regjeringen som fikk drive med. Å øve litt på egen hånd var ikke så aktuelt heller: - Jeg ville jo...