Team Advania 22.06.2022

Christopher finner nye veier i skyen

Han sier det rett ut: - Vi skal ha det beste produktet på markedet.
Christopher Bratlie Herregården jobber med produktutvikling, og 31-åringen er produkteier for Advanias egen løsning innen Enterprise Resource Planning (ERP).

- Advania tilbyr et produkt med funksjonalitet som dekker eiendomsforvalteres behov innen både boligutleie og næringseiendom. Mye av dette munner ut i en finansiell transaksjon, for eksempel en faktura for husleie. Vårt produkt fungerer sømløst sammen med Microsoft sin modul. Alt gjøres i samme nettleser og uten behov for integrasjon, forklarer Christopher.

Innovasjon
- Blant kundene våre er KLP eiendom, BaneNor, DnB og Storebrand Eiendom. Disse kundene vet hva de vil ha og stiller tydelige krav, men samtidig har de ressurser til å være tett på innovasjon sammen med oss.

For Christopher og teamet hans sitter ikke på bakrommet og koder for seg selv. De har kundene med i prosjektfasen, de sitter i styringsgrupper og snakker med prosesseiere og sluttbrukerne.

- Min jobb dreier seg mest om forvaltning og nyskapning. Jeg jobber både med kunder i prosjektfasen og med dem som har begynt å bruke produktet. Da får man det beste fra begge verdener. Kunden sier kanskje: “Vi skulle ønske at dashboardet så litt annerledes ut – og kan vi få frem disse tallene her”?

- For min del er det enkelt å praktisere kundedrevet innovasjon. Tankegangen om kundenærhet er sterkt til stede i hele Advania, helt fra toppen og nedover i organisasjonen.

Tillit og frihet
- Jeg starter arbeidsdagen med å se på hvordan vi ligger an i prosjektene, og hvilke oppgaver teamet jobber med. Utviklerne våre har stor frihet, og jeg opplever tillit fra mine ledere som gjør at det er kort vei til beslutninger som kommer kundene våre til gode.

Christopher har ansvar for fem dyktige utviklere som holder til i Serbia. - Jeg har daglige, digitale møter med teamet, men også uformelle, sosiale treff via skjermen! Jeg er stolt av kulturen som vi bygger opp i fellesskap, som ansatte i Advania. Til sommeren håper vi at utviklerne kommer på besøk til oss i Oslo.

Trives bak spakene
Selv om han jobber i et IT-selskap har ikke Christopher noen teknisk utdannelse. Allerede som 17-åring tok han sertifisering på småfly og ble noen år senere uteksaminert fra luftfartsskolen. Han kunne fort endt opp bak spakene i en Boeing 747. Men noen år senere valgte han å satse på en bachelor innen marked og økonomi, og beholdt flygingen som en hobby: - Jeg er medlem i en småflyklubb, og tar gjerne en avstikker i luften. De flotteste turene går nordover til Tromsø - over Hardangervidda, Jotunheimen, Trondheim og Lofoten. Både mobilen og netthinnen blir full av flotte bilder, når man ligger der i sjiktet mellom skyene.

 

Vil du vite mer om å jobbe i Advania eller se våre ledige stillinger? Da bør du gå til vår "Jobb i Advania" side.

Relaterte artikler

Team Advania
23.06.2023

Suksess med prosess

Dennik Aksjøberg var ikke så opptatt av prosesser, helt til han fikk ansvaret for en ISO-sertfisering. Nå har han god oversikt og et nyttig system som viser vei.

Team Advania
07.06.2023

Eventyrer og problemløser

Eivind Deighan Hanssen følte at alle andre var så flinke, men gikk selv fra nyutdannet konsulent til løsningsarkitekt på rekordtid. Han tror suksessen handler om to viktige egenskaper.