Team Advania 03.06.2022

Jonas til tjeneste!

Jonas og kollegaene hans på IT-support har linjene åpne for 2600 ulike bedrifter. - Å kunne hjelpe folk er skikkelig hyggelig! Du vet aldri hvilke problemstillinger du må løse fra dag til dag.

- På support hos Advania blir vi utfordret til å finne ut av mest mulig selv, i samarbeid med kunden. Da lærer vi noe nytt hele tiden. Når vi vet hvordan ting henger sammen, kan vi jobbe bedre og får høyere selvtillit.

Utadvendt
På videregående begynte Jonas først på service og samferdsel, men endte opp med et fagbrev i IKT-service. - Jeg er en utadvendt person, og jobbet en periode på en barneskole. Jeg fikk god kontakt med ungene. Jeg tror de syntes det var gøy at jeg var ung, og at jeg liker gaming og skateboard, akkurat som dem!

Satser på support
Hos Advania begynte 21-åringen som innleid support-tekniker i et år, og fikk fast jobb i juni 2021.     - Advania satser på support, og har styrket teamet, forteller han. - Nå holder vi på å innføre et nytt sakssystem.

I løpet av en typisk arbeidsdag får Jonas henvendelser om alt fra glemt passord og problemer med Outlook, til mer utfordrende ting som feil i programmer og i koding. - Jeg jobber både i første- og andrelinje. Det betyr at jeg tar meg av grunnleggende problemstillinger og driver med feilsøking i tillegg. Vi jobber tett med drifts- og nettverksavdelingen og sender mer komplekse saker videre til dem. Vi er et godt team på support, med mange unge under 30, men også noen med lang erfaring. Miljøet er åpent, og vi kan enkelt ta over hverandres saker ved behov.

Podcast og PC
En kunde som satte ekstra stor pris på Jonas sin kompetanse og serviceinnstilling, inviterte ham med på å lage podcast. - Sammen med kundens Service Manager snakket jeg om hva jeg gjør i jobben, og om utfordringer hos akkurat dem. Det var gøy å sitte i studio og være med på dette!

Advania er Microsoft-partner, noe som gir de ansatte muligheten til å ta sertifiseringer som en del av jobben. - Det er en flott mulighet for videreutvikling, når man ikke er så innstilt på å ta et langt studium. Jeg er interessert i PC generelt, og hvordan alt fungerer. Jeg bygget min egen PC på skolen, men det er veldig dyrt å leke med!

 

Vil du vite mer om å jobbe i Advania eller se våre ledige stillinger? Da bør du gå til vår "Jobb i Advania" side.

Relaterte artikler

Team Advania
23.06.2023

Suksess med prosess

Dennik Aksjøberg var ikke så opptatt av prosesser, helt til han fikk ansvaret for en ISO-sertfisering. Nå har han god oversikt og et nyttig system som viser vei.

Team Advania
07.06.2023

Eventyrer og problemløser

Eivind Deighan Hanssen følte at alle andre var så flinke, men gikk selv fra nyutdannet konsulent til løsningsarkitekt på rekordtid. Han tror suksessen handler om to viktige egenskaper.