Jobb i Advania

Vi tror at IT er en virksomhet av mennesker, der verdier skapes av mennesker for mennesker. Vi tror at teamets kunnskap og ferdigheter er Advanias viktigste ressurs og vi er ivrige etter å finne og beholde talenter.

Vi tror på langsiktige og nære forhold mellom kunder og tjenestetilbydere. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er kritiske suksessfaktorer. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

Hvorfor jobbe i Advania?

Advania er et kompetansehus hvor faglig utvikling og deling av kompetanse er i sentrum. Du blir utfordret og vil utfordre, i faglig sterke team som oppdaterer hverandre og kunder som bidrar til utvikling. Vi er opptatt av hele mennesket og våre medarbeidere skal ha mulighet til vekst og utvikling både hjemme og på jobben.

Hos oss kan du velge karrierevei, enten som leder eller som fagekspert. Teamarbeid og ledertrening står sentralt. Alle medarbeidere har mål og utviklingsplaner med langsiktige karrieremål. 

Du blir bedre et sted hvor du kan være deg selv. Du trives, får energi og arbeidsglede. Advania er et rådgivnings- og teknologiselskap som er stort nok til å jobbe med Norges mest interessante selskaper og samtidig lite nok til at du gjør en forskjell. Hos oss har du mulighet til å synes - hvis du vil.

 

Kultur

Hos oss er det klart at verdien innen IT-bransjen skapes av mennesker for mennesker. Våre medarbeideres ferdigheter er vårt viktigste aktiva, og vi er opptatt av å beholde, utvikle og tiltrekke talenter.

Vår kultur preges av et sterkt fellesskap og kompetansedeling. Kundefokus og ansvarsfrihet. Vår atferd kjennetegnes av lagånd, leveransepresisjon og kompetanse.

Vi ser på mangfold som vesentlig for innovasjon og vekst. Vårt selskap består av konsulenter som har jobbet en mannsalder i IT-bransjen, men også nyutdannede toppkandidater og young professionals. Advania er stolt sponsor av ODA-nettverk, og vi har en langt høyere kvinneandel enn hva som er gjennomsnittet i IT-bransjen.

I Advania får vi energi av solide utfordringer og vi har som mål å bli kåret til Norges beste arbeidsplass. Derfor samarbeider vi tett med Great Place to Work og vi er sertifisert for tredje året på rad. 

Virksomhetsområder

Business Solutions

Hør med oss for jobbmuligheter med bedriftsløsningen Microsoft Dynamics 365 og Power BI.

Cloud & Infrastructure

Vi er alltid interessert i å høre fra fremtidige medarbeidere. Ta kontakt for jobbmuligheter innen sikkerhet, Azure, Office 365 og Sharepoint.

Contact Center Solutions

Ta kontakt for mer informasjon om jobbmuligheter med kommunikasjonsløsningen PureCloud fra Genesys.

Ledige stillinger

07.

11.

2018

Løsningsarkitekt

Har du konsulenterfaring med Microsoft Dynamics 365? Ta karrieresteget videre for et IT-selskap i vekst. Vi søker løsningsarkitekter.

Les mer

18.

10.

2018

Går du med hodet i skyene?

Da passer du inn hos oss! I Advania har vi nemlig skytjenester og infrastruktur på hjernen – og i hjertet. Nå søker vi deg som enten er erfaren arkitekt og rådgiver innen skytjenester, IT-sikkerhet , Office 365 eller SharePoint, og har stor passion for IT. Hos oss får du jobbe på spennende prosjekter hos viktige norske virksomheter!

Les mer

27.

09.

2018

Konsulenter med økonomibakgrunn

Advania Norge leverer spennende prosjekter til viktige norske virksomheter. Nå trenger vi konsulenter til vårt hovedkontor i Oslo som kan jobbe med forretningssystemer og skytjenester.

Les mer

14.

09.

2018

Prosjektleder

Kundene velger Advania og vi styrker vårt prosjektlederteam!

Les mer
Vennligst fyll inn
Kontakt oss
Silje Grønstad
HR Manager