Advania er Google Cloud Partner

Artikler
07.12.2021

Advania er Google Cloud partner. Det betyr at vi har nødvendig kompetanse innenfor Chrome Enterprise/Education og Google Workspace Business/Education. Vi tilbyr lisenser innenfor Google Workspace og Chrome til både bedrifter og utdanningsinstitusjoner.

Fordeler ved å samarbeide med en Google partner
Du får flere fordeler ved å handle lisenser av Advania. Ved å handle hos Advania blir du ivaretatt, og kan få bistand til eventuelle prosesser du har behov for, som migrasjoner, oppsett og ikke minst opplæring.

Sertifisert kursholder hos Advania

Hos Advania er Magnus Johansson sertifisert Google kursholder, og kan bistå med veiledning, kurs og opplæring for deg som kunde. 

Magnus er utdannet lærer med fokus på pedagogisk bruk av IKT, og han har mastergrad i IKT-støttet læring. Med 20 års erfaring fra både skole og kommune og gjennom sitt arbeid som rådgiver/veileder i en av Norges største kommuner har han tilegnet seg svært god kompetanse og teknisk forståelse for hvordan skoler kan lykkes i sin digitaliseringsprosess. Utover sin kunnskap om Google, har Magnus god kjennskap til Apple og Microsofts pedagogiske verktøy, og deler mer enn gjerne sin kunnskap med skoler og kommuner som ønsker det.

Les mer om vårt Google Cloud partnerskap her.


Tilbake
Bilde med nyheter