Nyheter

07.

12.

2018

Advokatfirmaet Hjort velger skybasert forretningssystem

Advokatfirmaet Hjort moderniserer og digitaliserer egne prosesser. Firmaets 90 advokater skal operere uavhengig av tid, sted og fysiske dokumenter. Som første store advokathus i Norge har Advokatfirmaet Hjort valgt Advania Advokat 365.

Les mer

27.

11.

2018

Advania PMAx tilgjengelig i AppSource

Eiedomsforvaltningsløsningen PMAx er nå tilgjengelig i AppSource, Microsoft sin internasjonale markedsplass for spesialiserte Dynamics 365 løsninger. PMAx er den første løsningen fra Advania tilgjengelig i AppSource.

Les mer

22.

11.

2018

Vil dere bli pilotskole for digitale metoder innen dybdelæring?

Advania Skolepartner søker en modig og pedagogisk nysgjerrig pilotskole som sammen med James Nottingham fra Challenging Learning og vår pedagogiske utviklingsleder Frida Monsén vil utforske nye måte å arbeide med digital læring i skolen.

Les mer

07.

11.

2018

Advania Skolepartner aktiv på SETT

SETT står for “Scandinavian Educational Technology Transformation” og er Skandinavias største konferanse for moderne og innovativ læring. Advania deltar med foredrag om dybdelæring og ønsker velkommen til stand for tips og råd om praktisk digital læring.

Les mer

06.

11.

2018

Great Place to Work!

For fjerde gang på rad er Advania sertifisert.

Les mer

24.

10.

2018

Advania vinner av Canalys-pris

På Canalys Channels Forum EMEA ble Advania tildelt prisen Channel Partner of the Year.

Les mer

16.

10.

2018

Lowell velger ny Genesys Contact Center til sin nordiske etablering

Når kreditthåndteringsselskapet Lowell utvider sin virksomhet til Norden gjøres dette med Contact Center plattform fra Genesys, levert av Advania.

Les mer

15.

10.

2018

Advania vil ta ansvar for pedagogisk digitalisering av norsk skole

Digitaliseringen av skolen er avgjørende for fremtiden. Men målet kan ikke nås med nytt teknisk utstyr alene. Derfor kompletterer Advania sin satsing på maskinvare med det pedagogiske konseptet Skolepartner. "Vi vil bidra til å kombinere pedagogikk og digitalisering på en måte som gir merkbar positiv forskjell i klasserommet", sier Espen Hartz, CEO i Advania Norge.

Les mer

21.

09.

2018

Advania med ny Skoleansvarlig

Frida Monsén er ansatt som Skoleansvarlig i Advania Norge. Monsén har med seg verdifull erfaring som lærer, digital utviklingsleder og spillnerd når hun nå skal være med å bygge opp Advania Skolepartner i Norge.

Les mer

10.

09.

2018

Advania kjøper Wise

Advania har kjøpt 100 % eierandel i Wise, en ledende utvikler av programvare og forretningsløsninger til fiskeri- og sjømatnæringen.

Les mer

10.

09.

2018

Advania på offensiven med betydelig utvidet IT-tilbud

Advania Norge går nå til markedet med et bredt tilbud av både tjenester, software og hardware. Initiativet får en kick start med oppkjøpet av nettbutikken Stepper. Videre vekst vil skje organisk og gjennom ytterligere oppkjøp.

Les mer

04.

09.

2018

Via equity og PFA investerer i Advania

30 % eierandel i Advania AB er solgt til VIA equity, et nordeuropeisk private equity fond, og til PFA, Danmarks største kommersielle pensjonsselskap.

Les mer

16.

08.

2018

Verdens mest populære teknologiblogger til Advanias høstkonferanse

Tim Urban fra Wait But Why, Tiffani Bova fra Salesforce og Ingibjörg Þórðardóttir fra CNN er blant foredragsholderne på Advania Fall Conference i Reykjavik.

Les mer

29.

05.

2018

Advania med foredrag på PreParanoia

I dag går PreParanoia av stabelen i Oslo Spectrum og Advanias sikkerhetsekspert Karim El-Melhaoui er på scenen med foredraget "Ten immutable Laws of Security" hvor fokus er herding av Windows mot sofistikert hacking.

Les mer

24.

05.

2018

Et godt år for Advania

Solid vekst i alle markeder og betydelig økning i omsetning og resultat for 2017.

Les mer

09.

05.

2018

Sikkert og effektivt skybasert kontaktsenter

Som finansinstitusjon er inkassoselskapet Intrum Justitia (nå Lowell) underlagt strenge krav til datahåndtering, sikkerhet og konfidensialitet. Selskapet var like fullt bestemt på at de ville ha markedets mest moderne kontaktsenterplattform. Valget falt på PureCloud® fra Advania.

Les mer

02.

05.

2018

Advania stolt sponsor av Islands fotballandslag

Advania sponser Islands fotballforening og skal støtte landslagets deltakelse i VM 2018 i Russland.

Les mer

26.

04.

2018

Advania representerer på Summit EMEA

Den pågående tredagers-konferansen i Dublin, Irland, fokuserer på Dynamics 365, AX & CRM. Advania deltar med representanter for vårt strategiske konsernfelles verditilbud for eiendomsforvaltning: PMAx 365.

Les mer

26.

04.

2018

Call Center dagene 2018

I to dager denne uken pågår Call Center Dagene 2018 på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Advania deltar på Nord-Europas største møteplass for alle som jobber for god kundeservice.

Les mer

24.

04.

2018

Advania representerte på PSConf!

Twitter vitner om at presentasjonen som Advanias Tom-Inge Larsen holdt på PowerShell Conference Europe i forrige uke var en stor suksess! Som en deltaker skriver: "@ti83 from #advania stole the show at #psconfeu with his demo of #powershell for #iot."

Les mer

16.

04.

2018

Møt Advania på G-Summit i Stockholm

G-Summit går av stabelen 22. Mai. Advania er tilstede med fagpersoner fra Norge, Sverige og Danmark. Hvordan løse de viktigste utfordringene for å levere eksepsjonelle kundeopplevelser står på agendaen.

Les mer

13.

04.

2018

Alle forretningsprosesser i skyen

Cloud er på alles lepper. Mens de fleste bedrifter konsentrerer seg om å gjøre sitt driftssenter skybasertbasert, har A Bygg gått mye lenger.

Les mer

05.

04.

2018

Advania bidrar til økt sikkerhet i raskt voksende e-handelsselskap

Fra moderne hovedkontor utenfor Kristiansand tilbyr Brandsdal Groups 140 ansatte attraktiv e-handel i Norden, Tyskland og Østerrike. Med millioner av registrerte brukere og eksponeringer på internett står sikkerhet høyt på agendaen hos vekstselskapet.

Les mer

20.

02.

2018

Ni av Vest-Agders kommuner løftet opp på felles standardisert plattform

Kommunesammenslåing medfører store endringer i statlige og kommunale datasystem. Men også uten endrede grenser har mange kommuner mye å vinne på samarbeid og migrering til felles plattform og domenekonsolidering.

Les mer

13.

02.

2018

Advania bidrar på den Nasjonale Cyber Sikkerhetskonferansen HackCon

I dag starter den Nasjonale Cyber sikkerhetskonferansen HackCon i Oslo. I fire dager vil sikkerhetskonferansen by på ekspertise for IT-fagfolk om nåværende og fremtidige utfordringer for cyber- og informasjonssikkerhet. Advania spiller en betydelige rolle som både kurs- og foredragsholdere.

Les mer

12.

02.

2018

Firesafe velger Advania og Dynamics 365

Skandinavias markedsleder innen brannsikring går for det skybaserte forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 og partnerskap med kompetanseleverandøren Advania.

Les mer

01.

02.

2018

NIC er i gang - møt Advania i Oslo Spektrum!

Les mer

08.

01.

2018

Rett og galt om håndtering av sikkerhetshullene "Meltdown" og "Spectre"

Forrige uke ble det avslørt to alvorlige sårbarheter i de aller fleste klienter og servere i verden, uavhengig av operativsystem. Det verserer misforståelser i mange virksomheter om hvordan man kan beskytte seg mot disse angrepene. Advania’s sikkerhetsekspert Karim El-Melhaoui forklarer;

Les mer

28.

12.

2017

Advania på internasjonalt anerkjent radio

I dag er radioprogrammet "Office Macro Security with Karim El-Melhaoui" publisert på RunAs Radio, en podcast for IT-fagfolk som arbeider med Microsoft-produkter.

Les mer

04.

12.

2017

Advania underleverandør i gigantisk skyprosjekt

Felleskjøpet velger Microsoft og iStone. Og Advania er klar til å delta i arbeidet med den store leveransen. Les pressemeldingen som i dag er gått ut om kontrakten.

Les mer

27.

11.

2017

Advania aktive på HackCon 2018

HackCon går av stabelen i februar, og Advanias sikkerhetseksperter Oddvar Håland Moe og Karim El-Melhaoui holder foredrag og seminar. I tillegg vil Advania være tilstede med stand under konferansen.

Les mer

24.

11.

2017

Skyløft for PMAx!

Advania lanserer nå PMAx 365. Med samme trygge struktur og kontroll på eiendomsadministrasjonen kan kundene med skybasert løsning bruke PMAx hvor som helst og når som helst, både fra pc, nettbrett og mobil.

Les mer

15.

11.

2017

Great Place to Work!

Advania er nok en gang Great Place to Work sertifisert. Vi er stolte av å matche den globale standarden som kjennetegner gode arbeidsplasser.

Les mer

31.

10.

2017

Hva skjer med SAF-T Regnskap?

Standard Audit File-Tax (SAF-T Regnskap) er et standardformat for utveksling av regnskapsdata. Etter opprinnelig plan skulle formatet tas i bruk fra 1. Januar 2018.

Les mer

24.

10.

2017

Advania rigger for Dynamics 365

12 nye sertifiseringer på plass!

Les mer

20.

10.

2017

Gratis sikkerhetsseminar i din bedrift?

Oktober er Nasjonal sikkerhetsmåned og vi i Advania ønsker å bidra til at det settes fokus på IT- og informasjonssikkerhet i norske bedrifter. Derfor inviterer vi oss selv til å komme på besøk med relevant kompetansedeling - helt gratis!

Les mer

20.

10.

2017

New members of the Board of Directors

Katrín Olga Jóhannesdóttir and Vesa Suurmunne appointed as new members of the Board of Directors in Advania

Les mer

18.

10.

2017

En portal for skytjenester. Alltid oppdatert.

Med Advania Marketplace får din virksomhet samlet lisenser og skytjenester fra ulike leverandører i en portal. Via intuitiv og enkel bestilling er løsningene dere vil ha oppe å går på minutter. Kutt kostnader, ventetid og endre antall brukere løpende etter behov. En regning pr måned gir oversikt og kontroll. Advania Marketplace - dashboard for dine skytjenester.

Les mer

13.

10.

2017

Advania på talerstolen hos NITO

14. november skal Advanias sikkerhetsekspert Oddvar Moe sammen med Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet holde seminaret “Hacking og sikkerhetskultur”.

Les mer

28.

09.

2017

Gikk du glipp av webcast om Microsoft Azure App Service?

Torsdag 27. september ga Advanias Vegard Hoff Walsmness en introduksjon til Azure App Service. Vi har tatt opp webinaret og deler det her!

Les mer

21.

09.

2017

Advania på Nordic Expo Edge

26. til 28. september arrangeres Nordens største smart city konferanse i Stavanger. Advania stiller med erfarne rådgivere som vet å hjelpe kommuner og institusjoner med sammenslåing av IT-systemer.

Les mer

12.

09.

2017

Tar i bruk løsningen fra første dag

– Jeg hadde nesten gitt opp å finne en ERP-løsning før vi møtte Advania.

Les mer

01.

09.

2017

Advania henter ny salgssjef fra Microsoft

Erlend Skaar-Olsen blir salgssjef i Advania Norway.

Les mer

31.

05.

2017

Oppkjøpet av Caperio

Les dagens pressemelding om status for det annonserte oppkjøpet av Caperio, ledende svensk IT-selskap innen infrastruktur.

Les mer

03.

05.

2017

Presseomtale i Digi

Svensk IT-fusjon kan gi Advania større pondus også i Norge, skriver Digi.no om Advanias kjøp av Caperio.

Les mer