Bilde av Bane NOR Eiendom kunde

Bane NOR Eiendom er
en del av Advania

Strategi, eiendom og skytjeneste.
Dette er historien om en skyreise.

Enten du er kunde eller medarbeider, er du en viktig bit av Advania, og bitene blir stadig flere. Lyst til å bli en bit du også? Les og finn ut hva vi har å tilby. 

Det blir stadig flere biter av Advania

Skytjenester
28.11.2023

NAF - En forlenget IT-arm

Da NAF skulle åpne nytt senter i Bergen, ventet de utålmodig på utstyr som aldri kom. Da tok driftssjef Anders Oulie en telefon til Advania. Klokken 14 dagen etter var 22 skjermer levert på de nye kontorene. – De bare kastet...

Cybersikkerhet
14.11.2023

Accountor er i trygge hender

Det verste sikkerhetsansvarlig Morten Storm Jarnæs i Accountor kan tenke seg, er at viktige data kommer på avveie. For å unngå det, har han valgt SOC, den kraftigste sikkerhetstjenesten som Advania tilbyr. Tilbake får han...

Skytjenester
07.11.2023

VITA - En digital transformasjon

Digital transformasjon i jakten på den beste kundeopplevelsen. I en bransje med stadig økende konkurranse, har kosmetikkjeden VITA gjennomført et omfattende digitalt transformasjonsprosjekt. Dette for å sørge for at...

MicrosoftTeams-image (14)

Trenger du
en bit av Advania?

Eller kanskje flere? Vi tilbyr spisskompetanse til å løse de aller fleste IT-relaterte oppgaver og utfordringer. Enten du er stor eller liten kunde, er vi partneren som gjør jobben!

Med moderne infrastruktur i skyen sikrer du at dere er i stand til å utvikle forretningen. Skytjenester gjør det enkelt å lykkes i en digital verden. 

Kan vi hjelpe deg med skytjenester?

Ta neste steg på din digitaliseringsreise. Vi identifiserer potensialet i din forretning slik at sikkerhet, kontroll og etterlevelse av standarder er ivaretatt. 

Trenger du råd for neste steg?

Legg til rette for en hybrid arbeidshverdag der det er enkelt å samarbeide, og få de rette produktene og løsningene for dine behov.

Skal du oppgradere din arbeidsplass?

Vi gir deg konkrete og tydelige anbefalinger om tiltak for å beskytte deg mot stadig nye trusler. 

Vil du beskytte din bedrift?

Biter av Advania

Hvilke biter kan vi hjelpe deg med?