09.05.2022

Advania Stavanger: Bygger butikk som ett selskap

Fordelene ved å være ett stort selskap er allerede godt synlige hos Advania i Stavanger. Det rykende ferske teamet har landet flere kontrakter sammen.


Felles kundemøter

- Straks pandemien tillot det, samlet vi alle ansatte fra både Visolit og Advania her på kontoret, sier Kjetil Rosnes, Regional Sales Manager Nysalg. - Vi begynte raskt å gå sammen i møter med hverandres kunder, profilerte hverandre og synergiene våre. Som ett Advania kan vi nå tilby både IT-driftstjenester, lisenser, utstyr og logistikk. Kunden får en bedre totalpakke, og én leverandør å forholde seg til. Vi har god kjemi i teamet, og kjenner hverandres marked. Det er flott å bli en del av noe større!

Nye avtaler
Rosnes er stolt av at Advania nå skal forvalte deler av Microsoft 365-miljøet hos Aibel – en avtale som er et direkte resultat felles kundemøter. Aibel AS er en av Norges største aktører innen prosjektering, nybygg og vedlikehold i olje- og gassindustrien. Avtalen er grunnlaget for videre vekst mot Aibel.

- Takket være vår styrkede posisjon er vi i dialog med flere nye, potensielle kunder. Vi har i tillegg vekst hos eksisterende kunder, med tilpasninger til sky, digitalisering og nye arbeidssituasjoner. Hos Advania får vi frie tøyler til å bygge butikk lokalt. Det er en positiv dreining, og vi har et langsiktig perspektiv, sier Rosnes.

Sammen på Energyworld
Om en uke står det nye Advania-teamet på stand sammen på den store teknologimessen Energyworld i Stavanger. Der kan du også treffe ansatte fra Solv - som tilbyr design, utvikling og rådgivning, under Advania-paraplyen. - Her blir det fullt fokus på at vi er ett Advania, også på kveldstid, med arrangement for kunder fra alle tre. På Energyworld skal vi bygge både muligheter og kultur, sier Rosnes. - Dette blir bra greier!

Vil du være med på Energyworld 19. mai? Meld deg på her og bruk vår VIP-kode: EW22-ADV-I