2022.12.02

Skal du migrere data? Da er du nødt til å prioritere de ansatte

Skal du i gang med, eller vurderer du et datamigreringsprosjekt i bedriften din er det viktig at du ikke glemmer det menneskelige aspektet. Det er fort gjort å legge alle eggene i en kurv; den teknologiske. Men dersom de...

Les artikkel

Artikler

Vil du holde deg oppdatert?

Meld deg på nyhetsbrev

Velg her
Employer Branding
2022.09.01

Nye muligheter i Advania

Vegard Mathisen byttet beite i Advania og gikk fra å jobbe med intern IT til å bli rådgiver med tett kundekontakt. – Jeg er glad for at jeg jobber et sted hvor det finnes slike muligheter, sier han.

Employer Branding
2022.06.22

Christopher finner nye veier i skyen

Han sier det rett ut: - Vi skal ha det beste produktet på markedet. Christopher Bratlie Herregården jobber med produktutvikling, og 31-åringen er produkteier for Advanias egen løsning innen Enterprise Resource Planning (ERP).

Employer Branding
2022.06.03

Jonas til tjeneste!

Jonas og kollegaene hans på IT-support har linjene åpne for 2600 ulike bedrifter. - Å kunne hjelpe folk er skikkelig hyggelig! Du vet aldri hvilke problemstillinger du må løse fra dag til dag.

Employer Branding
2022.05.05

Markus har alltid garden oppe

Da Markus Leding vokste opp, trodde han ikke at hacking og IT-sikkerhet kunne være et yrke. Sånt var det bare militæret og regjeringen som fikk drive med. Å øve litt på egen hånd var ikke så aktuelt heller: - Jeg ville jo...

Last flere

Meld deg på nyhetsbrev