10.03.2023

Slik påvirker algoritmene hverdagen din

Algoritmer gjør det mulig for oss å løse oppgaver raskere enn før, redusere risikoen for å ta feil valg og automatisere flere av våre prosesser. Det har stor påvirkning på hverdagen vår. 

Les artikkel

Artikler

Vil du holde deg oppdatert?

Meld deg på nyhetsbrev

Velg her
Employer Branding
01.09.2022

Nye muligheter i Advania

Vegard Mathisen byttet beite i Advania og gikk fra å jobbe med intern IT til å bli rådgiver med tett kundekontakt. – Jeg er glad for at jeg jobber et sted hvor det finnes slike muligheter, sier han.

Employer Branding
22.06.2022

Christopher finner nye veier i skyen

Han sier det rett ut: - Vi skal ha det beste produktet på markedet. Christopher Bratlie Herregården jobber med produktutvikling, og 31-åringen er produkteier for Advanias egen løsning innen Enterprise Resource Planning (ERP).

Employer Branding
03.06.2022

Jonas til tjeneste!

Jonas og kollegaene hans på IT-support har linjene åpne for 2600 ulike bedrifter. - Å kunne hjelpe folk er skikkelig hyggelig! Du vet aldri hvilke problemstillinger du må løse fra dag til dag.

Employer Branding
05.05.2022

Markus har alltid garden oppe

Da Markus Leding vokste opp, trodde han ikke at hacking og IT-sikkerhet kunne være et yrke. Sånt var det bare militæret og regjeringen som fikk drive med. Å øve litt på egen hånd var ikke så aktuelt heller: - Jeg ville jo...

Last flere

Meld deg på nyhetsbrev