Våre samarbeidspartnere

Advania samarbeider med en rekke kjente merkevarer. Vårt partnersamarbeid gjør at vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på et stort utvalg IT-produkter og tjenester.

 

Blogi_Business-partner

Vårt nære samarbeid med Microsoft gir oss tilgang til den nyeste teknologien og kunnskapen. Vi er anerkjent Solutions Partner for Microsoft Cloud, med tung ekspertise og erfaring.

Les mer om vårt partnerskap her

Advania er sertifisert DELL Technologies Titanium Partner. Vi har et tett samarbeid med DELL. Sammen med DELL kan vi levere hele deres sortiment av IT-produkter til alle behov. 

Les mer om vårt partnerskap her

Advania er sølvpartner av HPE og leverer IT-produkter og tjenester innenfor områdene server, lagring og nettverksutstyr.  Våre dyktige konsulenter kan bistå i alle deler av leveransen. 

Les mer om vårt partnerskap her

Advania er autorisert Apple Reseller. Hos Advania har vi et eget Apple team. Vi tilbyr hele Apple sitt sortiment i vår webshop.

Advania har en sterk relasjon til HP gjennom et veletablert partnerskap, og er i dag en HP Amplify Power Services Partner. 

Vi har et tett samarbeid med Lenovo og er sertifisert Platinum Partner. Sammen med Lenovo leverer vi IT-produkter til både offentlig sektor og privatmarkedet. 

Advania er sertifisert Cisco Gold partner. Cisco og Advania har et nært samarbeid og en rekke spesialiseringer. 

Advania er Platinumpartner av Samsung. Sammen med Samsung leverer vi hele deres sortimentet fra PC-monitor til store LED-vegger.

Advania har et tett samarbeid med Jabra. Sammen leverer vi videoprodukter, høyttalere og headsett av høy kvalitet. 

Flere partnere

Tilbehør og sikkerhet

Acer - Grått
Asus 150 x 90
logo_sortno_background.png
Cybr stor
Epson - Grått
Fortinet - Grått
Intel - grått
Logitech-Logo (1)
Ny Veritas - Grått
Klar for å handle?

Besøk vår webshop for å se vårt produktsortiment.