Våre samarbeidspartnere

Advania samarbeider med en rekke kjente merkevarer. Vårt partnersamarbeid gjør at vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på et stort utvalg IT-produkter og tjenester.

 

Blogi_Business-partner

Advania er autorisert forhandler av Apple. Gjennom vårt samarbeid leverer vi hele Apple sitt sortiment.

Advania er sertifisert som Cisco Gold partner, og har en rekke spesialiseringer. Advania leverer blant annet bedriftsnettverk og sikkerhetstjenester.

Advania er sertifisert DELL Technologies Titanium Partner. Sammen med DELL leverer vi IT-produkter til alle behov. 

Advania er sølvpartner av HPE og leverer IT-produkter og tjenester innenfor områdene server, lagring og nettverksutstyr. Hos Advania har vi en rekke dyktige konsulenter som kan bistå i alle deler av leveransen. 

Advania har en sterk relasjon til HP gjennom et veletablert partnerskap, og er i dag en HP Amplify Power Services Partner. 

Advania har et tett samarbeid med Jabra. Sammen leverer vi videoprodukter, høyttalere og headsett av høy kvalitet. 

Vi har et tett samarbeid med Lenovo og er sertifisert Platinum Partner. Sammen med Lenovo leverer vi IT-produkter til både offentlig sektor og privatmarkedet. 

Advania er en ledende lisensløsningspartner for Microsoft med kompetanse på gullnivå i de fleste av Microsofts partnernettverks-program. I tillegg har vi flere Microsoft MVPer (Most Valuable Professional), som gir fordeler når det gjelder planlegging, implementering og service av Microsofts løsninger. 

Advania er Platinumpartner av Samsung. Sammen med Samsung leverer vi hele deres sortimentet fra PC-monitor til store LED-vegger.
Flere partnere

Tilbehør og sikkerhet

Acer - Grått
Asus 150 x 90
logo_sortno_background.png
Cybr stor
Epson - Grått
Fortinet - Grått
Intel - grått
Logitech-Logo (1)
Ny Veritas - Grått
Klar for å handle?

Besøk vår webshop for å se vårt produktsortiment.