trapp

Jobb i Advania

Vi mener at IT handler vel så mye om mennesker, og at det er våre medarbeidere som skaper verdi. Derfor er vi opptatt av å ta vare på våre ansatte, samtidig som vi alltid er på utkikk etter flere som kan bidra til vekst i selskapet. Gjennom smart bruk av IT, overlegen service og godt samarbeid utgjør vi en forskjell for våre kunder.

Hvorfor jobbe i Advania?

Har du lyst å være med på en digital reise, i et selskap som er i sterk vekst? Har du lyst å være en del av et IT-selskap som er stort nok til å jobbe med Norges mest interessante selskaper? Da bør du se på våre ledige stillinger!

Våre medarbeidere har høy kompetanse innenfor en rekke fagområder, og kompetanseutvikling -og deling står sentralt. Vi utvikler ledere og legger langsiktige karrieremål, i tråd med verdiene våre «fellesskap», «tillit» og «kundenærhet». Vi mener at de beste beslutningene og resultatene oppnås i samarbeid med andre og at det er en gjensidig tillit som er nøkkelen til suksess. Og at vi, med våre produkt og tjenester, rett og slett bidrar til at kundene får det bedre.

Og det kan du være en del av!

kaffe

Vår kultur

Vår kultur er preget av et sterkt fellesskap hvor deling av kunnskap og kompetanse står sentralt. Vi er selvsagt svært opptatt av kunden, men internt er det en sterk lagånd som står sentralt. Godt samspill må ligge til grunn for at vi alle skal yte sitt beste.

Selskapet består av medarbeidere hvor noen har jobbet  i IT-bransjen i hele sin karriere, mens andre er sylferske.  Vi har både nyutdannede toppkandidater og «young professionals». I tillegg har vi en ung og sterk ledelse som ser viktigheten av trivsel og god kultur, og det smitter over på oss andre.

Både ledelsen og organisasjonen er vel bevisst om at vi må jobbe med å få kvinneandelen opp, noe vi blant annet gjør gjennom å være aktivt medlem av ODA-nettverket.

Velkommen til Advania!

VI VIL HØRE FRA DEG!

Ta kontakt med
oss i Advania