Bilde av ansatte i Advania

Jobb i Advania

Vi mener at IT handler vel så mye om mennesker, og at det er våre medarbeidere som skaper verdi. Derfor er vi opptatt av å ta vare på våre ansatte, samtidig som vi alltid er på utkikk etter flere som kan bidra til vekst i selskapet. Gjennom smart bruk av IT, overlegen service og godt samarbeid utgjør vi en forskjell for våre kunder.

Hvorfor jobbe i Advania?

Har du lyst til å være med på en digital reise i et selskap som er i sterk vekst? Ønsker du å være en del av et teknologiselskap som arbeider med noen av de mest interessante og største selskaper i Norge? Da er du på riktig sted!

Våre medarbeidere har høy kompetanse innenfor en rekke fagområder, og kompetanseutvikling -og deling står sentralt. Vi utvikler ledere og legger langsiktige karrieremål, i tråd med våre verdier «fellesskap», «tillit» og «kundenærhet». Vi mener at de beste beslutningene og resultatene oppnås i samarbeid med andre, og at det er en gjensidig tillit som er nøkkelen til suksess. Og at vi, med våre produkt og tjenester, bidrar til at kundene får det bedre.

VI VIL HØRE FRA DEG!

Ta kontakt med
oss i Advania