20.04.2022

En god dag med Mia

Med sine 26 år er Revenue Assurance Manager Mia Gretland allerede en dreven team-leder.

Mia har dessuten førstehåndskjennskap til hva det vil si å integrere ulike selskaper: - I 2018 begynte jeg i et selskap som het 99X som Management Trainee, og i 2019 ble vi en del av Visolit. Den erfaringen kommer godt med nå som vi skal bli ett Advania!

Jobbe smartere
- På mitt team handler integrasjonen mye om utbedring av systemstøtte. Hvordan kan vi bruke verktøyene rundt oss best mulig? Hvordan få best mulig flyt mellom salgssystem og ressursplanleggingssystem? Som leder er jeg opptatt av å videreutvikle teamet - “skru litt” hver dag for å jobbe smartere sammen med resten av Advania. Gjennom integrasjonen har vi alle muligheter til vi bli både en bedre leverandør og en bedre arbeidsplass, sier Mia.

Analyse og strategi
I oppveksten ville hun bli enten veterinær eller advokat, men da hun først ble fascinert av tall, analyse og strategisk arbeid var det ingen vei tilbake. I løpet av økonomistudiene ved Universitetet i Sørøst-Norge fikk hun dessuten oppleve et år i Texas. - Jeg er veldig glad for valget! Jeg foretrekker nok arbeidslivet i Norge, men fagfeltet mitt er jo internasjonalt. Det at Advania er til stede i hele Norden er en fordel.

Stolt av teamet
- Jeg er stolt av å være en del av selskapet og teamet mitt. Vi er flinke til å løfte hverandre opp og fram i fellesskap. Jobben vår handler mye om relasjonsbygging. Det er en lagsport, både internt og eksternt. Vi skal spille kundene gode også! Tillit skapes gjennom gode relasjoner. Vi tilbringer mye tid sammen, og da må vi jobbe med å skape glede, trivsel og mestring mellom både kollegaer og kunder. Og vi må huske å ha det gøy - det er hverdager det er flest av!

Det er ingen tvil om at Mia er en aktiv og sosial dame. På fritiden driver hun med hest, og treffer venner så ofte hun kan. Hun har dessuten spilt håndball i mange år.

- Advania som selskap er inne i en spennende tid. Vi må stille spørsmål, og finne smarte løsninger. Når jeg starter arbeidsdagen, tar jeg en kopp kaffe og tenker: “Dette skal bli en god dag!”

 

Vil du vite mer om å jobbe i Advania eller se våre ledige stillinger? Da bør du gå til vår "Jobb i Advania" side.