Jeg har fått den karrieren jeg ønsket innen IT | Advania
Team Advania 19.12.2022

– I Advania har jeg fått den karrieren jeg alltid har ønsket meg innenfor IT

- For meg har det vært svært viktig å få utvikle meg i den retningen jeg ønsker, og i Advania har jeg fått de mulighetene. Det har gjort at jeg aldri har vurdert å søke andre steder, sier Thusyan Balasingam. Han har vært i selskapet siden 2006.

Da Thusyan Balasingam startet på kundeservice i det som het Telecomputing i 2006, hadde han ikke en plan om at han fortsatt skulle være i selskapet 16 år senere. Men Thusyan trivdes svært godt, og fikk raskt muligheten til å starte i en ny stilling i driftsavdelingen, hvor han jobbet med applikasjonsdrift. I løpet av årene han jobbet der fikk han inngående kjennskap til applikasjonene Advania drifter for kundene, og Thusyan ønsket å være med og implementere disse hos nye og eksisterende kunder.
 
– Jeg forsto at implementering var det rette stedet for meg i min videre IT-karriere, og da det dukket opp en stilling i avdelingen Technical implementation var jeg rask med å søke. Jeg var så heldig at jeg fikk et tilbud og angrer ikke et sekund på at jeg takket ja. Det har gitt meg den karrieren jeg alltid ønsket meg innenfor IT, sier Thusyan.

Nytt ansvar som leder

Etter drøye 10 år som teknisk konsulent fikk han tilbud om teamlederstilling i samme avdeling, for gruppen som jobber med implementering av applikasjoner og devicer.
 
– Jeg trives veldig godt med å være teamleder. Det innebærer at jeg har faglig ansvar for gruppen jeg leder, i tillegg til personalansvar. Det er veldig gøy å være med og utvikle nye, flinke mennesker! Dessuten har jeg selv fått de mulighetene jeg ønsket meg. Her i Advania er alt som er spennende i et IT-selskap; utvikling, drift, prosjektledelse, analyse ... Alt man kan forvente hos et IT-selskap, og derfor har jeg aldri vurdert å søke andre steder. I tillegg er miljøet veldig bra, de menneskene man har rundt seg på jobb i hverdagen er en veldig viktig faktor for trivsel og i Advania er det absolutt et godt miljø, sier Thusyan Balasingam.

Relaterte artikler

Team Advania Suksess med prosess | Advania
23.06.2023

Suksess med prosess

Dennik Aksjøberg var ikke så opptatt av prosesser, helt til han fikk ansvaret for en ISO-sertfisering. Nå har han god oversikt og et nyttig system som viser vei.