039_te_advania_stvgr-9863

Er ditt IT-miljø klar for migrering til Microsoft Azure?

Med inntoget av hjelpemidler innen kunstig intelligens og automatisering, som for eksempel Microsoft Copilot, blir det mer nødvendig enn noen gang å ha gode struktur på dine data og servere. Kanskje det er nå du skal steget opp i Azure?

Men hva vil det kreve? Og hva vil det koste?

Det er spørsmål som mange stiller seg nå.

Derfor tilbyr Advania, sammen med Microsoft, en gratis Microsoft Assessment av ditt IT-miljø.

I denne evalueringsprosessen vil vi analysere eksisterende SQL-servere, Linux- og Windows-systemer, samt dataressurser for å identifisere og vurdere migreringsmulighetene til Microsoft Azure.

Ut ifra dette kan vi gi prisestimater og hjelper med å dimensjonere Azures virtuelle maskiner. Alt for å gi innsikt som støtter planleggingen av en vellykket overføring av ressurser til skyen.

Denne evalueringsprosessen tilbys nå gratis og uforpliktende. Du står fritt til å velge om du ønsker å gå videre med våre anbefalinger.

Dette trenger vi av deg – og dette kan du forvente fra oss 

Vi har en tydelig fremgangsmåte på evalueringen slik at det vil kreve minimalt med tid fra deres side.

Som en del av evalueringen vil våre systemer samle inn data og innsikt fra deres IT-miljø, og basert på dette komme med klare anbefalinger for hva som bør gjøres for å optimalisere ditt miljø. Vi bryter det ned til konkrete handlingstrinn, slik at det er enkelt for deg å bestemme veien videre.

 

1-timeline

Planlegging

Vi hjelper deg med å definere mål. Hva ønsker dere?

2-timeline

Innsamling av data

Vi samler inn data for å få et klart bilde av dagens situasjon.

3-timeline

Analyse

Dataene brytes ned i klare anbefalinger og tydelige handlingsplaner.

4-timeline

Handling

Du velger hvilke handlingsplan dere skal gå videre med, og hvordan de skal løses. Dersom dere ønsker at Advania skal hjelpe til med å løse oppgavene, vil dere få et tilbud. Alt frem til et eventuelt avtalt oppdrag er uforpliktende og gratis.