Hege Støre, Group CEO og Interim CEO Advania Norge og Morten Nessler, CEO Solv AS

Advania kjøper Solv

For ytterligere å styrke vårt tilbud innen konsulenttjenester i Norge, kjøper Advania Solv. Oppkjøpet vil øke vår kapasitet på rådgivnings-, design- og utviklingsprosjekter for både eksisterende og nye kunder. Oppkjøpet underbygger Advanias ambisjon om å bli den foretrukne IT-leverandøren i Nord-Europa.

Nøkkelinformasjon om oppkjøpet

  • Advania har kjøpt 100% av aksjene i Solv
  • Advania er den ledende IT-leverandøren for mellom store kunder i Nord-Europa, med virksomheter i Sverige, Norge, Storbritannia, Island, Finland og Danmark.
  • Solv er et norsk, privat eid IT-tjenesteselskap som spesialiserer seg på rådgivnings-, design- og utviklingsprosjekter som tilbyr skreddersydde løsninger for sine kunder.
  • Oppkjøpet styrker Advanias posisjon og mulighet til å skalere sine eksisterende tjenester og introdusere nye tjenester til kunder i Norge.

I tillegg sikter Advania og Solv på å skape et miljø, som får talenter fra begge selskaper til å vokse og utmerke seg i et desentralisert og kundesentrert miljø.

"Vi er veldig stolte av det kulturdrevne og smidige selskapet vi har bygget opp gjennom årene. Det er med stor glede vi slår oss sammen med Advania, et selskap som, i likhet med oss, verdsetter kultur, kundetilnærming og vekst," sier Morten Nessler, CEO i Solv

"Å ønske Solv-teamet velkommen til Advania er utrolig gledelig. Dette oppkjøpet understreker vårt mål om å bli den foretrukne IT-tjenesteleverandøren og vår ambisjon om å støtte våre kunder i å skape bærekraftig verdi gjennom deres digitale transformasjoner," sier Hege Støre, konsernsjef og midlertidig administrerende direktør i Advania Norge.

For mer informasjon kontakt:  

Solv AS
Morten Nessler, CEO Solv AS
E-mail: morten.nessler@solv.no 
Phone: +47 902 10 300

Advania AS 
Hege Støre, Group CEO og Interim CEO Advania Norge 
E-mail: hege.store@advania.com 
Phone: +47 901 42 548

Om Solv AS

Grunnlagt i 2011 er Solv et IT-konsulentfirma med 45 kompetente ansatte i Stavanger-regionen. Hovedtilbudene er rådgivning, utvikling og design-tjenester gjennom et bredt spekter av prosjekter innen privat og offentlig sektor.

 www.solv.no