Advania styrker satsningen på sikkerhet med oppkjøpet av Painkiller
Pressemelding 20.12.2021

Advania styrker satsningen på sikkerhet med oppkjøpet av Painkiller

Advania AB («Advania») forbedrer sitt tjenestetilbud for å støtte sine kunder på digitaliseringsreisen og kjøper Painkiller AS («Painkiller») som er et norskbasert konsulenthus innenfor sikkerhet.

Nøkkelinformasjon om transaksjonen

  • Advania har inngått en avtale om å kjøpe 100% av aksjene i Painkiller AS fra ansatte og andre aksjonærer.
  • Advania, med røtter tilbake til 1939, er en ledende IT-leverandør i Nord-Europa med virksomhet i Sverige, Island, Norge, Storbritannia, Danmark og Finland.
  • Painkiller er et norskbasert, rasktvoksende og uavhengig IT-sikkerhets- og -programvareselskap, grunnlagt i 2019.

Etterspørselen etter kompetanse på cybersikkerhet fortsetter å øke blant nordeuropeiske selskaper, og behovet for en partner som kan ta på seg komplekse sikkerhetsprosjekter øker.

«Vi tror at sammenslåingen med Advania vil gjøre oss i stand til å videreutvikle og forbedre vårt sikkerhetstilbud til det norske markedet. Teamet vårt vil fortsatt fokusere på våre eksisterende kunder, og sammen med Advania optimalisere vår leveransekapasitet. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Espen Hartz og resten av Advania-teamet», sier Johan Rolf, CEO i Painkiller.

«Behovet for IT-sikkerhet hos våre kunder er økende. Med våre nye kollegaer har vi et svært motivert team av fagfolk i verdensklasse for å ytterligere styrke vårt tilbud til kundene innen sikkerhet. Sammen skal vi levere komplekse og innovative prosjekter som skaper verdi for våre eksisterende og fremtidige kunder», sier Espen Hartz, CEO i Advania Norge.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Espen Hartz, CEO Advania Norge
E: espen.hartz@advania.no
M: +47 930 29 688

Mikael Noaksson, CEO Advania AB
E: mikael.noaksson@advania.com
M: +46 76 140 00 80

Om Advania AB
Advania er et nordeuropeisk IT-selskap, med røtter tilbake til 1939, med virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark, og med mer enn 3500 ansatte totalt. Selskapet hjelper kunder å forbedre sine resultater og være en partner i deres digitale reise, med innovativ bruk av beste tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.
For mer informasjon, besøk www.advania.com.

Om Painkiller AS
Painkiller er et norskbasert, rasktvoksende og uavhengig IT-sikkerhetsselskap, grunnlagt i 2019. Painkiller leverer konsulenttjenester og programvare innen IT-sikkerhet. Teamet består av sikkerhetsspesialister med lang erfaring fra flere bransjer, både det private og offentlige.
For mer informasjon, besøk www.painkiller.no.

Relaterte artikler