Advania-familien vokser
Pressemelding

Advania-familien vokser

Advania Danmark vokser med oppkjøpet av Cloudio; et IT-selskap som spesialiserer seg på IT-infrastruktur, backup- og lagringsløsninger. 

Cloudio blir en del av Advania-gruppen, som opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Storbritannia med mer enn 4500 ansatte. Her i Norge har Advania vokst kraftig de siste to årene med oppkjøpene av Visolit, Exspend og Painkiller. Advania Norge har i dag over 800 ansatte og leverer IT-tjenester innenfor rådgivning, sikkerhet, produkt og drift.

- I Advania har vi en desentralisert modell hvor hvert land styrer sin virksomhet, men vi har mye støtte og samarbeid på tvers av landegrensene, så når vi styrker oss i ett land, styrker det hele Advania-familien, sier Espen Hartz, CEO i Advania Norge.

Nøkkelinformasjon om oppkjøpet:

  • Advania har inngått en avtale om å kjøpe Cloudio fra ledelsen som p.t. eier 100 % av aksjene.
  • Gjennomføring av transaksjonen forventes i løpet av fjerde kvartal 2022, med forbehold om myndighetsgodkjenninger.
  • Advania, med røtter tilbake til Island i 1939, er en ledende IT-leverandør i Nord-Europa med virksomhet i Sverige, Island, Norge, Storbritannia, Danmark og Finland.
  • Cloudio er en spesialist innen IT-infrastruktur og spesialiserer seg på backup- og lagringsløsninger. Fokuset er på mellomstore bedrifter i Danmark med muligheter for ekspansjon til andre land.
  • Oppkjøpet gjør Advania i stand til å tilby nye tjenester i Danmark, og fortsette å bygge et svært effektivt tilbud innen rådgivning, managed services og produkt- og programvaresalg.

Oppkjøpet av Cloudio kommer som et resultat av Advanias ambisiøse mål om å levere det høyeste nivået av IT-tjenester for å hjelpe kundene på deres digitale reise, og underbygger Advanias ambisjon om å bli den foretrukne IT-leverandøren i Nord-Europa med et helhetlig tilbud til eksisterende og nye kunder.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Advania Norge
Espen Hartz, CEO
E-post: espen.hartz@advania.no
Telefon: 930 29 688

Advania AB
Carsten Weis, CEO i Advania Danmark
E-post: carsten.weis@advania.dk
Telefon: +45 40 14 40 00

 

Om Advania AB (Group)
Advania er et nordeuropeisk IT-tjenesteselskap med røtter tilbake til 1939, som opererer i Sverige, Norge, Storbritannia, Finland, Island og Danmark, med mer enn 4500 ansatte. Selskapet har fokus på å være en partner i kundens digitale reise, med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og tjenestene på markedet. Advania bistår tusenvis av bedriftskunder, multinasjonale virksomheter, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i hele Europa. Advania er et porteføljeselskap av fond forvaltet av Private Equity-teamet hos Goldman Sachs Asset Management. 

For mer informasjon, vennligst besøk www.advania.com

Om Cloudio A/S
Cloudio er et ledende uavhengig IT-selskap som leverer sikre forretningskritiske IT-infrastrukturløsninger og -tjenester som akselererer kundenes digitale transformasjon. Tjenestene tilbys fra lokale datasentre og offentlig skyteknologi. Cloudio jobber utelukkende med de beste leverandører av bedriftsteknologi.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.CLOUDIO.dk/

Relaterte artikler