Flakk Gruppen inn som ny kunde
Nye kunder

Flakk Gruppen inn som ny kunde

Flakk Gruppen, med hovedsete i Ålesund, er en betydelig, norsk aktør innenfor mange ulike områder. Behovet er stort for fleksible IT-løsninger som kan bidra til raske tilpasninger, og dette er vi i Advania så heldige å få bidra med. 

Det familieeide selskapet driver innen sju ulike forretningsområder, og har virksomheter innen byggekomponenter, reise og turisme, kompositter og tekstil. I tillegg til dette driver de med det man kaller zero emission energy, hydrogenutvikling, altså utvikling av ren hydrogen.


I samarbeidet med Flakk skal Advania levere en moderne IT-plattform, i tillegg til å bistå med å ta i bruk nye, digitale tjenester. Løsningen Advania kommer med er fleksibel og gir Flakk Gruppen større frihet, og enklere og mer tilgjengelige løsninger. 


– Vi i Flakk Gruppen er involvert i mye forskjellig på Møre, i Norge og nå også i Europa. Vi trenger fleksible løsninger som gjør at vi kan tilpasse oss markedsendringene raskere. På bakgrunn av dette satte vi en skystrategi som gir fleksibilitet og enklere tilgang til data. Vi setter pris på Advanias sitt fokus på bærekraft, noe som også er et strategisk fokusområde for oss, sier leder for teknologi i Flakk Gruppen, Svenn Magnus Runde.

En behagelig prosess

– I første omgang skal vi etablere en plattform i Azure, og så skal vi migrere de ulike løsningene inn i Azure etter hvert, forteller Knut Erik Gustavsen, Senior Sales Executive i Advania. 


Gustavsen forteller om det som har vært en veldig behagelig og fin prosess med Flakk Gruppen og deres gode rådgivere, og er glad for den grundige jobben som ble gjort fra kundens side før samarbeidet startet. Flakk Gruppen er en betydelig aktør i Ålesundområdet hvor Advania nylig åpnet kontor, og det skjer mye spennende i regionen. 

Relaterte artikler