Nyhet Microsoft

Lisensendringer hos Microsoft 2024

Prisøkning på Microsoft-programvare fra 1. februar 2024 

Microsoft har planlagt en prisjustering for sine tjenester og programvare for norske kunder fra 1. februar 2024. Denne justeringen vil innebære en økning på 12% for både skytjenester og lokal installert programvare.

Endringene gjelder både for skybaserte tjenester og programvare som kjøres på egne servere. Det er viktig å merke seg at dette kun gjelder for Microsofts kommersielle tjenester og programvare, ikke for forbrukertjenester.

Dette innebærer følgende for kunder: 

  • Kunder må forvente en prisoppgang fra Microsoft, men kan spare kostnader ved å binde seg til 12/36 måneders abonnementer. 

Hvordan jobber Advania? 

Advania er ikke bare opptatt av å tilby skreddersydde lisensløsninger, men vi prioriterer også sikkerheten rundt bruk av disse lisensene. Vi erkjenner at i dagens komplekse trusselbilde er valget av riktige lisenser også et spørsmål om datasikkerhet og samsvar.

Våre rådgivere tar aktivt hensyn til sikkerhetsaspekter når de gir råd om lisenser. Vi vurderer hvilke sikkerhetsfunksjoner som er tilgjengelige gjennom ulike lisensalternativer og hjelper organisasjoner med å velge de riktige verktøyene for å styrke sin digitale forsvarsstrategi.

Enten det er å sikre at organisasjonen overholder relevante forskrifter, beskytte sensitive data eller møte bransjespesifikke sikkerhetsstandarder, sørger Advania for at lisensene som anbefales, ikke bare møter bruksbehovene, men også styrker organisasjonens overordnede sikkerhetsstruktur.

Kontakt oss for en grundig gjennomgang av hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge en robust lisensstrategi som prioriterer både funksjonalitet og sikkerhet. Vi er her for å sikre at dine lisenser ikke bare støtter din IT-infrastruktur, men også forsterker din totale sikkerhetsprofil.

Ta kontakt med kundeansvarlig eller send en e-post til help(@)advania.no for lisensrådgivning eller binding av lisenser.  

Relaterte artikler