Artikkel Nyhet

Nå blir Advania enda sterkere – sammen med kunden

Felleskap, tillit og kundenærhet: Det er dette det handler om når Advania og Visolit nå blir ett Advania! Selskapet blir blant Nord-Europas største og raskest voksende leverandører av IT-tjenester, med lokasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Storbritannia.

Gjennom fusjonen står Advania enda sterkere, og vil være din fremste kunnskapspartner på teknologi.

- Uansett hvilken stilling du har i Advania, jobber du for kundens beste, sier CEO i Advania Norge, Espen Hartz.

I Advania handler IT om mennesker, og verdi som skapes av mennesker for mennesker. De ansatte ønsker å ta gode beslutninger tett på deg som kunde, og tar selskapets mangfold av kompetanse med inn i dialogen. – Det er menneskene som jobber i selskapet som utgjør Advania, sier Hartz.

Advania Norge består av mer enn 750 ansatte, og har en forventet omsetning på 2,9 milliarder i 2022. Målet er å skape Norges mest attraktive leverandør av IT-tjenester nær kunden, ett Advania som drives av talent og entreprenørskap!

- Vi har bred kompetanse på løsninger og rådgivning, og er ledende på skyløsninger, tjenesteplattformer og strategisk partnerskap tuftet på teknologi. Vi ønsker å være en rådgiver for private og offentlige virksomheter, og skape verdi for våre kunder med bransjekunnskap, anerkjent teknologi, produkter og verdiøkende tjenester. Advania fokuserer på langsiktige relasjoner og å tilby markedets beste kundeservice, utdyper Hartz.

Helt konkret vil kunden nå få tilgang til et større tjenestetilbud innenfor drift, skyløsninger, produkter og sikkerhetstjenester, samtidig som vi styrker vårt rådgivningsområde. Du skal være trygg på at tjeneste og produkt blir levert.

- Advanias kunder skal sitte igjen med en forståelse av å bli sett og hørt, samtidig som de skal få en forenklet hverdag ved hjelp av våre løsninger, sier Hartz entusiastisk. – Jeg ser virkelig frem til å se hva vi kan få til sammen!