Nye kunder

Velkommen til Scale Aquaculture

Etter flere runder med innleide konsulenter kjente Scale Aquaculture på et økt behov for bedre og kontinuerlig oppfølging. 

Scale AQ er en totalleverandør for fiskeoppdrettsbransjen og havbruk. De leverer alt av utstyr og programvare man trenger for å kunne drive med oppdrett. De har 850 ansatte fordelt på 27 kontorer i 11 land. 

Får standardisert driftstjeneste

Anders Weholt, salgsansvarlig for Scale Aquaculture i Advania, forteller at Advania sine oppgaver kommer til å innebære leveranse av sikkerhetstjenester, enhetsdrift av PC og mobil, og videre drift av servere i  Azure tenant. I tillegg til dette skal Advania drifte nettverket ved alle kontorlokasjoner. 

– Vi skal også ha en teknisk account manager som jobber fast 30-40 % som en del av Scale Aquacultures interne IT-avdeling. Vedkommende vil fungere som en rådgiver for teknologi og bidra med å finne ny og passende teknologi, i tillegg til å hjelpe til med å drifte systemene, forteller Weholt. 

Det kunden nå vil få er en standardisert driftstjeneste, med en fleksibel prismodell som skaleres etter antall ansatte og behov, slik at man unngår å betale mer enn nødvendig.

– Vi i Scale AQ ønsker å fokusere på leveransene vi gjør til våre kunder og vi trenger da en sterk IT-partner som kan ivareta våre egne behov, forteller Arne Hagesæther, Support & Professional Services Team Lead i Scale AQ. 

Relaterte artikler