• Apple ny 2)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mitt prosjekt (3)

  Advania er autorisert forhandler av Apple. Gjennom vårt samarbeid med Apple leverer vi hele deres sortiment i vår webshop.

Forside - IT-Ordboka

Samarbeidet

Advania er autorisert Apple forhandler. For Advania er det viktig å kunne tilby bedrifter i både offentlig og privat sektor hele Apple sitt sortiment. Hos Advania har vi etablert et eget Apple team. Dette er med på å holde oss oppdatert, samt øke kompetansen om Apple og deres produkter. 

AdobeStock_619454581

Oppnå mer med Apple

Apple er en anvendelig og fleksibel plattform for bedrifter – fra kontorarbeid til fabrikk- og teknikerarbeid. Maskinvare, programvare og tjenester fungerer sømløst sammen og gjør det enkelt for alle ansatte å løse arbeidsoppgavene på enhetene de liker å bruke.

Hvorfor tilby Apple på arbeidsplassen?

Tre gode grunner til hvorfor din bedrift bør tilby ansatte Apple produkter:

Integrert økosystem for effektiv samhandling

Dra nytte av Apples tett integrerte økosystem av enheter og tjenester for en sømløs arbeidsflyt og enkel samarbeid mellom ansatte. 

Sikkerhetsfokus

Apple-produkter tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner og kraftig kryptering for å beskytte bedriftens data og sensitiv informasjon.

Kreative verktøy

Apple tilbyr programmer som gir ansatte kraftige verktøy for å skape imponerende multimediainnhold, samt et bredt spekter av apper for å øke produktiviteten og tilpasse teknologien til bedriftens behov. 

Produktene

Under er et utvalg av kategoriene Apple tilbyr og som er å finne i vår webshop.
 • Mac ny

  Mac

  Det har aldri passet bedre å bytte til Mac.

  Opplev den utrolige ytelsen til Mac. De grensesprengende kreftene til Apple-chipen, lynrask SSD-lagring og slående vakre skjermer betyr at du kan gjøre mer, skape mer og ha det morsommere enn noen gang.

 • iPhone ny

  iPhone 

  La iPhone gjøre hverdagen enklere for bedriften din.

  Avanserte kamerasystemer og lyssterke skjermer. Slitestrerk design. Raske, intelligente og strømeffektive chiper. Batterier med lang levetid. Det er mange grunner til å elske en ny iPhone til bedriftsbruk. 

   

 • Ipad nytt

  iPad

  Det finnes en iPad for alle. Og alt.
   
  iPad er så allsidig at du kan bruke den til nesten hva som helst. Den er en digital notatbok, klasserom på nettet, kontor på farten, studio, spillkonsoll og en personlig kinosal. Uansett hvilken du velger, er iPad en morsom og kraftig måte å få ting gjort på. 

   

   

 • Nytt bilde klokke

  Tilbehør

  Apple har tilbehøret du trenger. 

  Finn tilbehøret du trenger for å gjøre ditt Apple produkt komplett. Vi har alt du måtte trenge i vår webshop.

   

   

   

Mitt prosjekt (3)