• Dell-continuously-modern-campaign-Hero3
    Partner med

    DELL

    Advania er sertifisert som Dell Technologies Titanium Partner. Sammen utformer vi løsninger for å skape en optimal IT-infrastruktur for din virksomhets digitale utvikling. 

     

1200x847_bloggbilde_Apex_artikkel3_dell_des21

Samarbeidet

Advania er sertifisert som Dell Technologies Titanium Partner. Sammen utformer vi løsninger for å skape en optimal IT-infrastruktur for din virksomhets digitale utvikling. Advania har hatt et samarbeid med Dell i over 30 år. 

1200px-RR1-_Dell_Campus

Om Dell

Dell jobber for at alle skal ha tilgang til den beste teknologien, uavhengig av hvor man befinner seg. Sammen med Dell leverer vi blant annet bærbare og stasjonære datamaskiner, skjermer, servere og lagring . 

 

Bærekraft og mangfold

Hos Dell Technologies ser vi en fremtid som driver framgang for mennesker, en som gir forretningsmessig og sosial innvirkning for alle. Vi driver innovasjon, partnerskap og teknologi for å koble mennesker til muligheter, forbedre miljøpåvirkningen og bygge tillit.

Les mer her.

iStock-1351257300

Klimatiltak

Dell Technologies arbeider på tvers av hele verdikjeden vår for å redusere utslipp på tvers av alle scopes, og nå nullutslippsmålet vårt innen 2050. De setter også teknologien vår i arbeid, noe som bidrar til nyskapning for å hjelpe kundene, partnerne og samfunnet i overgangen til en fremtid med nullutslipp.

AdobeStock_403976133

Forkjemper for menneskene

Med kraften i vår globale leverandørkjede har Dell Technologies omfanget og evnen til å drive ansvarlig produksjon. Som en betingelse for å gjøre forretninger med oss, insisterer vi på etisk praksis, respekt og verdighet for alle som lager produktene våre.

Produktene

Kategoriene under er et utvalg av det vi tilbyr fra Dell. Vi leverer hele deres sortiment i vår webshop. 

dell laptop

PC-er

Sammen med Dell leverer vi PC-er til ulike formål i alle prisklasser. Dell er kjent for sine robuste PC-er med lang levetid. 

Se alle produkter her