• Advania-HP-page-header

  Partner med

   

  HP_White_RGB_150_MD-1

   

  Advania er en av HPs høyest rangerte strategiske partnere, og leverer hele HPs sortiment innen PC, arbeidsstasjoner, print og periferiutstyr.

   

Advania-HP-page-samarbeidet

Samarbeidet

Advania er en av HPs høyest rangerte strategiske partnere, og har gjennomgående kompetanse på hele HPs produktportefølje. Som partner drar vi nytte av HPs ledende teknologiske ekspertise og innovative produkter og løsninger, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å fokusere på sin kjernevirksomhet, uansett størrelse eller sektor.

Advania-HP-page-omHP-alt3-notekst

Om HP

HP er en global teknologileder som tilbyr innovative produkter og tjenester sentrert rundt PC og print. HPs fokus på banebrytende teknologi og design gjør dem til en ideell IT-leverandør for bedrifter som ønsker å være konkurransedyktige.

Med mer enn 80 år i bransjen har HP en solid historie med å skape verdier for sine kunder og partnere, og deres kontinuerlige satsing på innovasjon vil være avgjørende også i fremtiden.

HP og Bærekraft

USAs mest bærekraftige selskap fjerde år på rad

Som en ansvarlig teknologileverandør tar HP sitt samfunnsansvar på alvor, og scorer høyt på en rekke lister over verdens mest bærekraftige selskaper. HP har en klar bærekraftstrategi og er dedikert til å redusere sin miljøpåvirkning og støtte en bærekraftig fremtid.

HP har satt seg ambisiøse mål for å redusere utslipp og avfall, og de tilbyr produkter og løsninger som hjelper bedrifter med å bli mer bærekraftige, blant annet ved å gi havplast nytt liv som del av sine produkter. Som HP-kunde kan du være trygg på at HP er dedikert til å gjøre sitt beste for å støtte en bærekraftig fremtid.

Les mer om HPs dedikerte bærekraftsarbeid her.

Produktene

Kategoriene under er noe av det vi kan tilby fra HP.  Hele sortimentet er å finne i vår webshop.

 • Produktbilder-laptop

  Bærbar

  HPs bærbare datamaskiner er designet for å møte behovene til profesjonelle brukere, og kjent for sin høye ytelse og robuste konstruksjon.

 • Mitt prosjekt (1)

  Stasjonær

  For jobb, lek, gaming og underholdning – det finnes en HP-datamaskin eller Alt-i-ett som er perfekt for deg.

 • Produktbilder-workstation

  Arbeidsstasjon

  HP Workstations er kraftige mobile eller stasjonære arbeidsstasjoner designet for kreative fagfolk og ingeniører som trenger ekstrem ytelse og pålitelighet.

   

   

 • 72fac917-10502578

  Skrivere

  HP Print tilbyr et bredt utvalg av skrivere og multifunksjonsenheter for både hjemmebruk og bedriftsmiljøer, og er kjent for sin pålitelighet og høye utskriftskvalitet.

   

   

 • 1000491142

  Tilbehør

  HP leverer tilbehør innenfor blant annet skjermer, mus, tastatur og headset. Trykk på tilbehør for å se hele utvalget i vår webshop.