Partner med Jabra

Som kunde av Advania får du tilgang til over 600 produkter fra Jabra. Trykk på knappen "til web-shop" for å se vårt utvalg av Jabra sine produkter.

Jabra Engage 55 Stereo Lifestyle Female Seated Legs Crossed Home2 Amazon
Jabra-video-thumbnail

Om Jabra

Jabra er ledende innen lyd, video, og samarbeidsløsninger, med fokus på høy kvalitet og god design. Jabra har utviklet løsninger for kontor og kundesenter, i tillegg til å være det profesjonelle valget for hybridarbeid som hjelper fagfolk til å jobbe mer produktivt fra hvor som helst. Med bakgrunn i å utvikle teknologi til høreapparater kan du være trygg på at Jabra ønsker å beskytte hørselen din, men uten å gå på akkord med lydkvaliteten. Jabra har lang tradisjon med å produsere førsteklasses løsninger, ved å kombinere ingeniørkunst, design og teknologi for å skape funksjonelle, profesjonelle og ikke minst lekre produkter.

Jabra-earpods

Samarbeidet

Advania er autorisert forhandler av Jabras produkter. Vi er godt kjent med Jabras løsninger, og derfor i en utmerket posisjon for å gi deg råd om den rette løsning for din bedrift. Med Jabra kan vi være trygge på at våre kunder får produkter av høy kvalitet.

Produktene

Vi leverer hele Jabra sitt sortiment i vår webshop. 
Jabra Evolve2 85 Teams Black Angled Boom Up Teams Light LB-2

Headset

Den nye standarden for headset og ørepropper. Jabra leverer headset og ørepropper til enhver anledning og arbeidssituasjon. 

Jabra-speaker2

Videokonferanse

Videokonferanse på en helt ny måte. Jabra leverer det du måtte trenge for det beste bilde og den beste lyden til digitale møter. 

Kampanjer og nyheter

 • Nyhet

  Jabra Evolve2 Buds

  Med de nye Jabra Evolve2 Buds kan du jobbe hvor og når som helst med deres avanserte Bluetooth Multipoint teknologi, 20 meter trådløse rekkevidde og opptil 33 timer batteritid.  

  Les mer og kjøp her
  Jabra Evolve2 Buds Angle 10 MS USBA LB
 • Kampanje

  Jabra Evolve2 85

  Dette headsettet er utviklet for deg som trenger å holde deg fokusert i et åpent landskap med mye støy. Evolve2 85 holder bakgrunnsstøyen i bakgrunnen - og unna samtalene dine.

  Les mer og kjøp her
  Jabra Evolve2 85 Teams Black Angled Boom Up Teams Light LB
 • Nyhet

  PanaCast 20

  PanaCast 20 er et personlig kamera utviklet med intelligente kamerafunksjoner som viser deg fra din beste side.

  Les mer og kjøp her
  Jabra-camera