• 16_Thinkpad_P1_Gen4_Specialty_B_C_Cover
  Partner med

  Lenovo

  Advania er sertifisert Platinum partner og leverer hele Lenovo sitt sortiment. 

   

01_Thinkpad_X1_Carbon_7th_Gen_Lifestyle_Photography_Conference table

Samarbeidet

Lenovo er Advania sin største partner i Norge. Vi er sertifisert Platinum Partner. Sammen med Lenovo leverer vi hele deres sortiment av IT-produkter både til privat og offentlig sektor..

06_Thinkpad_X1_Carbon_7th_Gen_Lifestyle_Photography_Woman_out

Om Lenovo

Lenovos historie har alltid handlet om å forme databehandling for å skape en bedre verden. Med verdens bredeste portefølje av teknologiprodukter leverer Lenovo visjonen deres om smartere teknologi for alle via produkter, løsninger, programvare og tjenester som enkeltpersoner, lokalsamfunn, bedrifter og hele befolkningen trenger for å oppnå sitt potensial.

Lenovo og bærekraft

Vi bygger en mer bærekraftig fremtid

Velg teknologien du trenger, uten å gå på akkord med miljømålene dine, og bidra til en mer bærekraftig fremtid. 

THINK ON_Photo_Phil_Z Series_looking up closed device

Produktene

Produktkategoriene nedenfor er et utvalg av hva vi kan tilby fra Lenovo. Hele deres sortiment er å finne i vår web-shop.

 • 05_X1_Carbon_7th_Gen_Standard_Photography_Hero_Front_Facing_Right

  ThinkPad

  ThinkPad systemer er utviklet for holdbarhet. Levovo vet at bedriften er avhengig av at PC-en holder deg i gang. Derfor er hver ThinkPad laget for å vare. Denne finnes i ulike modeller og størrelser, alt etter ditt behov. 

 • 03_Thinkbook_14_Hero_Front_Facing_RIght

  ThinkBook

  Denne serien har en ergonomisk tastaturposisjonering og en teknologi som gir redusert utslipp av blått lys for bedre synskomfort. Denne leverer både bekvemmelighet og komfort og er i et nøytralt og pent design. 

 • lenovo-tower-thinkstation-p620-slim-hero

  WorkStation

  Lenovo leverer workstation av en kraftig, sikker og smidig kvalitet. Ved hjelp av Lenovos workstation kan du raskt behandle, tolke og analysere dataene i prosjektene dine. Vi har workstation til ditt behov. 

   

   

 • 01_ThinkCentre_Tiny_M910_M710_with P27H monitor_Hero_Shot_Front_facing_left_Win_10_screen-fill

  ThinkCentre

  Lenovo har et bredt utvalg av kraftige stasjonære PC-er med høy ytelse og solid pålitelighet for profesjonelle- enten du krever kraftige, slanke og stilige alt-i-ett stasjonære PC-er, eller rimelige og kompakte stasjonære PC-er for kontoret og hjemme,