• 006_family_galaxy_book3_ultra_graphite_book3_pro_360_beige
  Partner med

  Samsung

  Sammen kombinerer vi Samsungs teknologiske ekspertise med Advanias kompetanse innen IT-konsulenttjenester for å hjelpe bedriftene å optimalisere arbeidsflyten og øke produktiviteten.


   

   

Samsung_Knox_in30seconds_Carousel_1080x1080_image-2

Samarbeidet

Advania og Samsung sitt partnerskap har som mål å levere innovative IT-løsninger til bedrifter over hele verden. Som en av verdens største teknologivirksomheter har Samsung et bredt utvalg av produkter og tjenester som kan integreres i Advanias eksisterende IT-løsninger. Ved å kombinere Samsungs teknologiske ekspertise med Advanias kompetanse innenfor IT-konsulenttjenester og løsninger, vil bedriftene kunne nyte godt av skreddersydde løsninger som kan optimalisere arbeidsflyten og forbedre produktiviteten.

Partnerskapet fokuserer på å utvikle og implementere skreddersydde løsninger for bedriftskunder innenfor flere sektorer, inkludert helsevesenet, detaljhandelen, produksjonsindustrien og mer. 

Samsung_Knox_in30seconds_Carousel_1080x1080_image-3

Om Samsung

Samsung har hatt stor suksess i elektronikkbransjen. I løpet av 1990-tallet ble Samsung en av verdens største elektronikkprodusenter, og i dag er selskapet en ledende teknologivirksomhet med en bred portefølje av produkter og tjenester, inkludert smarttelefoner, nettbrett, TV-er, PC-er og mer. Samsung er også en pioner innen forskning og utvikling, og har oppnådd mange teknologiske gjennombrudd som har endret måten vi kommuniserer og jobber på.

Produktene

Produktkategoriene nedenfor er et utvalg av hva vi kan tilby fra Samsung. Hele deres sortiment er å finne i vår web-shop.

 • 012_handson_galaxy_book3_ultra_graphite

  Smart Signage

  Få oppmerksomhet og tiltrekk kunder med Sasmung Smart Signage. En innovativ måte å formidle ditt budskap på med imponerende bildekvalitet og enkel administrasjon.

   

   

 • 015_family_galaxy_s23ultra_green_spen_s23plus_lavender_s23_cream

  Galaxy Smartphone

  På utkikk etter markedets beste android mobil?
  Samsung har telefoner i alle prisklasser, finn den mobilen som best dekker ditt behov i vår webshop.
 • 001_eco_galaxy_s23ultra_green_book3_ultra_graphite_watch5pro_blacktitanium_buds2pro_white_01

  Monitor

  Opplev enestående bildekvalitet og ytelse med Samsung monitor. Den perfekte måten å se og jobbe på med en krystallklar skjerm og intuitiv brukervennlighet. 
 • 001_eco_galaxy_s23ultra_green_book3_ultra_graphite_watch5pro_blacktitanium_buds2pro_white_01

  Tilbehør

  Få mest mulig ut av Samsung enheten din med Samsung tilbehør, designet for å bedre ytelsen, stilen og brukeropplevelsen din.