IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Ålesund

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Ålesund-kontoret

Ålesundskontoret er et av Advanias seneste tilskudd og ligger sentralt i hjertet av bysentrum. Vi har et nyoppusset og åpent lokale i et etablert forretningsbygg, og har ambisjoner om å få inn flere kolleger og kontormøbler etter hvert.

Vi jobber med flere fagfelt innen IT i Ålesund. Foreløpig er vi sju kolleger tilknyttet områdene Product Sales og Consulting, og vi jobber med lisenssalg, rådgivning og drift innen Office 365 og Azure. Vår hverdag preges av en uhøytidelig kultur og mye humor.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Ålesund

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Ålesund