IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Arendal

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Arendal-kontoret

Advania Arendal er lokalisert i flotte lyse lokaler i nybygget til Østereng på Myrene, vis-a-vis Norac stadion. Avdelingen består av rundt 50 medarbeidere, hvorav omtrent halvparten har eget kontor mens resten jobber i åpent landskap. Arendalskontoret er for tiden et rent MSP-kontor som leverer driftstjenester til Advania sine kunder, både fra eget datasenter og via skyleverandører som Microsoft.

Miljøet i Arendal preges av en lett og uhøytidelig tone, og en flat lederstruktur. Praten rundt kaffetrakteren er høyt skattet med sosialisering og idémyldring – og mye humor! Vi har også en flott kantine som serverer lunsj hver dag, med varmmat to ganger i uken. Sosiale aktiviteter inkluderer fredagssamling etter jobb, spillekvelder, og egne arrangementer hvor vi gjerne selv bidrar til gjennomføringen.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Arendal

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Arendal