IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Asker

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Asker-kontoret

Vårt kontor ligger i Asker Panorama, sentralt plassert rett ved E18. Her jobber cirka 200 medarbeidere fordelt på to etasjer, og lokalene er preget av både åpent landskap og noen dedikerte cellekontorer. Det er stor variasjon i fagområder på dette kontoret, både innen IT og andre områder.

I all hovedsak er det medarbeidere tilknyttet MSP og underliggende avdelinger, som New Sales, Customer Development, Customer Transformation og Cloud Operations. I tillegg sitter administrative funksjoner som HR og Økonomi her. Til tross for at vi er et miljø sammensatt av mange ulike funksjoner, preges kulturen av at alle snakker med alle.

Vi har tilgang på parkeringsplasser for medarbeidere som tar bilen til jobb, og det går gratis shuttlebusser til faste tider til og fra togstasjonen for de som tar kollektivt.

Lunsjen inntas som regel i en stor og åpen kantine i første etasje, men vi har også flere som foretrekker å spise medbrakt i en av våre sosiale soner. I bygget er det også et eget treningslokale som våre medarbeidere kan benytte seg av, og om man ønsker å ta seg en økt etter arbeidstid så er det bare å slenge seg på.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Asker

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Asker