IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Aurskog

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Aurskog-kontoret

Aurskog er en av kontorlokasjonene til Advania Romerike. Vi er en del av småkundesatsningen til Advania Norge, et anerkjent IT-selskap som leverer IT-tjenester. Advania Aurskog jobber med kunder lokalt på Romerike og i Oslo.

Vi er totalt 29 kolleger fordelt mellom kontorene i Aurskog og Skjetten, og vi velger selv hvilket kontor vi er på i hverdagen. Det er flere hos oss som benytter seg av begge lokasjonene etter behov og all fagkompetansen hos oss finner du begge steder: alle jobber bredt og bistår der det trengs. Hos oss får du muligheten til å jobbe med alt fra nettverk og tradisjonell on-prem infrastruktur, til nyere skyløsninger. Selv om vi jobber dedikert med egne kunder, har vi et nært samarbeid med øvrige kolleger i Advania.

Vi er en sammensveiset, sosial gjeng bestående av lokale romerikinger. Aldersspennet er bredt, og vi er alt fra nyutdannede til seniorer, i tillegg har vi lærlinger hos oss til enhver tid. Lunsjen spiser vi stort sett i fellesskap, og fredagskebab er obligatorisk hos oss.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Aurskog

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Aurskog