IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Bergen

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Bergen-kontoret

Kontoret ligger svært sentralt plassert i Kronstad Næringspark ved Danmarksplass i Bergen, midt mellom bybanestoppet på Kronstad og Årstad. Vi har også gode parkeringsmuligheter i flere garasjeanlegg for de som tar bilen. Vi sitter i åpent landskap, med unntak av noen stillerom, møterom og noen få cellekontorer.

Hos oss er vi primært tilknyttet fagområdene Customer Development, Customer Transformation, Consulting og Advania Maritime Services. Som et ledende IT-selskap er vi dedikerte til å levere skreddersydde IT-løsninger til våre kunder. Vi har et åpent, inkluderende og sosialt miljø, hvor god stemning og mye humor preger hverdagen. Lunsjen inntas stort sett i fellesskap i det som er Norges, sannsynligvis, beste Husrestaurant.

Det arrangeres blant annet lønningspils, teambuilding-aktiviteter, og felles treningsøkter av og for de ansatte. Som leietaker i kronstadparken får vi også invitasjoner til sosiale happenings i regi av Kronstadparken Næringsklynge.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Bergen

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Bergen