IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Drammen

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Drammen-kontoret

Kontoret ligger i Kjellstad Næringspark, den største nye næringsparken i Drammensregionen, lokalisert rett ved E18 og den tidligere bomstasjonen på Kjellstad i Lier, midt mellom Drammen og Asker. Det er gangavstand til bussholdeplass eller bysykkel-stasjon, slik at du enkelt kan sykle til Lier togstasjon.

Lokalene befinner seg i 2. etasje med cirka 50 kontorplasser fordelt på cellekontorer, sosial sone og åpent landskap. Dette er et fullservicebygg med kantine, møterom, treningsrom og takterrasse man kan benytte seg av på solrike dager.

Hos oss finner du et bredt fagmiljø, og vi har spesialister innen betaling-, dokument-, møterom- og IT-tjenester. Det legges mye vekt på kultur og samhold på kontoret. Vi er en sosial gjeng som liker å kjøre i gang med ulike aktiviteter sammen. Vi har et relativt ungt miljø hvor snittalderen er rett under 40 år. Mange omgås også på fritiden.

Det serveres mat i kantinen mellom 10:30 og 12:30, og selv om det ikke er faste plasser, så sitter vi nesten alltid samlet i samme krok. Det serveres varmretter, supper og vi har salatbar og brød/rundstykker med pålegg. Den beste kantinen i Advania – om vi får si det selv!

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Drammen

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Fjernsupport

Er du tidligere kunde av Easify og trenger hjelp med fjernsupport?

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Drammen