IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Lillehammer

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Lillehammer-kontoret

Innlandet er en svært spennende lokasjon for medarbeidere innen sikkerhetsfaget. Lillehammer har mange ulike sikkerhetsmiljøer med fokus på IT-sikkerhet, og det var ikke uten grunn at vi etablerte et kontor i denne regionen. Her har vi samlet medarbeiderne våre i Innlandet på en felles, fysisk møteplass, midt i sentrum, med gangavstand fra togstasjonen.

Fra kontoret i Lillehammer bistår vi kundene våre med tjenester innen IT-sikkerhet. Vi har et nytt, attraktivt og åpent lokale med kjempefin utsikt over sentrum. Vi har store ambisjoner om å vokse på Lillehammer, og gleder oss til å få med flere i flokken. Vi er en imøtekommende og sosial gjeng som gjerne finner på ting på fritiden, blant annet trener vi sammen for å delta på lokal løpekarusell.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Ålesund

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Lillehammer