IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Moss

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Moss-kontoret

Kontoret har fin og sentral beliggenhet på Høyden i Moss, kort vei til E6 og nærhet til kollektivtrafikk. Vi befinner oss i et kontorbygg som vi deler med andre bedrifter, med butikker i første etasje.

Våre lyse og moderne lokaler er designet med tanke på produktivitet og trivsel. Vi har en kombinasjon av kontorer og åpent landskap som gir oss muligheten til å samarbeide effektivt og utveksle ideer. Som et ledende IT-selskap, er vårt fokus på å levere skreddersydde IT-løsninger til våre offentlige kunder, og våre fire dedikerte medarbeidere her på kontoret er eksperter innen produktsalg.

Lunsjen inntas i fellesskap på spiserommet. Vi, som selgere, er sosiale av natur, og tar et slag padel i ny og ne.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Moss

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Moss