IT-selskap: Advania

Advanias hovedkontor i Oslo

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om hovedkontoret i Oslo (også kjent som P33)

Advania Norges hovedkontor i Oslo strekker seg over tre etasjer i Epicenter Oslo. Vi er ca. 150 kolleger som er tilknyttet dette kontoret, fordelt på samtlige funksjoner i selskapet. Vi hjelper kundene våre med alt fra implementering av skyløsninger, it-sikkerhet og utstyr og digitale løsninger for effektivisering av arbeid både på kontoret og på hjemmekontor.

Kontorene ligger i hjertet av byen, i gangavstand fra Nationaltheatret og med umiddelbar nærhet til trikk og bussholdeplass. Fordi vi befinner oss i de øverste etasjene har vi også en fantastisk utsikt og tilgang til terrasse som går langs sidene av bygget. Alle etasjer består av åpne landskap, møterom og egne kjøkkenkroker, og kulturen er preget av mye humor. Bedriftsidrettslaget til Advania Oslo arrangerer ulike aktiviteter for og sammen med medarbeidere, og sosialkomiteen arrangerer lønningspils. Om man ønsker seg en ekstra pause i hverdagen har vi et spillrom med tilgang på X-box. Dette er noe flere benytter seg av så du finner alltids noen å spille med.

På bakkeplan har vi en stor og fin kantine som kan benyttes under åpningstidene. Ellers er det mange, grunnet den sentrale beliggenheten, som gjerne kjøper lunsjen ute på et av de mange spisestedene som ligger i området.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Oslo

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med hovedkontoret i Oslo