IT-selskap: Advania

Advanias kontor på Bryn i Oslo

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Bryn-kontoret

Advanias avdeling på Bryn i Oslo er hovedsete for Customer Support, i tillegg til at det sitter flere kolleger her tilknyttet produktsalg. Vi er ca. 70 kolleger som sitter i åpent landskap, en god blanding av både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Vi har eget spillrom med Nintendo og X-box, og bordtennisbord som benyttes dersom man ønsker et pust i bakken. Hit kommer du enkelt med buss (Bryn Skole/Tveten Bru) eller T-bane (Hellerud).

Vi er en veldig sosial gjeng som kjører i gang turneringer i både videospill av ymse slag og bordtennis. Ellers er vi opptatt av å feire alt som er verdt å feire, med kake og pizza (vi finner selvfølgelig mange anledninger for dette). Når været er ekstra fint så har vi en takterrasse vi kan benytte oss av om vi ønsker å ha en aldri så liten grillfest. Vi arrangerer også workshops som både er sosialt og faglig utenom vanlig arbeidstid.

Det er alltid en gruppe som tar lunsjen sammen i kantina, og man kan spise kantinematen eller ta med medbrakt. Man kan også ta lunsjen i en av sittegruppene eller på kjøkkenet i etasjen vår.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Bryn, Oslo

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret på Bryn