IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Skien

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Skien-kontoret

Vi har gleden av å ha vårt IT-selskap plassert i moderne lokaler i 5. etasje på Skagerak Arena i Skien med utsikt over fotballbanen. Fem minutters gange fra Skien sentrum, og nært til offentlig kommunikasjon, både tog (Skien stasjon) og buss (Stevneplassen). Vi har også gode parkeringsmuligheter for både bil og sykkel.

Vi er 35 kolleger på kontoret, og vi er faglig godt representert over hele linja til MSP: Customer Transformation, Customer Development, Cloud Operations, New Sales og Support. Lærlinger har vi også her hos oss.

Det er cellekontorer til alle, og et hyggelig fellesområde hvor vi spiser lunsj samlet eller har ulike markeringer. Er det fint vær inntas lunsjen ute på verandaen. Vi har et par ledige plasser dedikert til kolleger som ønsker å komme innom. De fleste er veldig glad i å være på kontoret, så det er stort sett mye liv, og alltid god stemning.

Vi prøver å være flinke til å finne på ting sammen på lokasjonen, og blant våre medarbeidere finner du interesser innenfor løping og klatring, i tillegg til at vi har vårt eget e-sportlag.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Skien

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Skien