IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Skjetten

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Skjetten-kontoret

Skjetten er en av kontorlokasjonene til Advania Romerike. Vi er en del av småkundesatsningen til Advania Norge, og vi jobber med kunder lokalt på Romerike og i Oslo. Vi befinner oss i nye, moderne lokaler i et kontorfellesskap, lokalisert i industriområdet på Hvam. Vi har tilgang på gratis parkering og el-billading for medarbeidere som tar bilen til jobb, og kort avstand til bussknutepunkt på Olavsgaard for de som kommer med buss.

Vi er en teambasert organisasjon med totalt 29 kolleger, som er fordelt mellom våre kontorer på Bjørkelangen og Skjetten. Hos oss får du muligheten til å velge hvilket kontor du jobber fra i hverdagen, og mange av våre ansatte drar nytte av begge lokasjonene etter behov. Uansett hvilket kontor du befinner deg på, kan du være trygg på å finne et bredt spekter av fagkompetanse innen IT. Vårt dedikerte team jobber med alt fra nettverk og tradisjonell on-prem infrastruktur til de nyeste skyløsningene. Vi jobber tett sammen med våre kolleger i Advania for å sikre en helhetlig tilnærming og utnytte felles ressurser.

Vi er stolte av å være en sammensveiset og sosial gjeng med lokale romerikinger. Vår sammensatte gruppe har et bredt aldersspenn, og inkluderer både nyutdannede, erfarne medarbeidere og lærlinger. Vi trives med å spise lunsjen sammen i et fellesområde, noe som gir oss mulighet til å styrke fellesskapet og utveksle kunnskap på tvers av prosjekter og ansvarsområder..

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Skjetten

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Skjetten