IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Stavanger

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Stavanger-kontoret

Kontoret befinner seg i vakre Hinna Park, 10 minutter med bil fra Stavanger Sentrum og 15 minutter fra Stavanger Lufthavn. Vi er et ledende IT-selskap som leverer omfattende IT-tjenester til våre kunder. Vi har gode buss- og togforbindelser bare 200 meter unna. En av de beste plassene å ha kontor! Vi har parkeringsplasser i kjelleren for de som ønsker å ta bilen til jobb, og sykkelparkering for de sprekeste av oss.

Det er om lag 55 kolleger som er tilknyttet denne lokasjonen, og vi er så heldige å ha tilnærmet alle fagmiljøer representert hos oss: New Sales, Customer Development, Products, Customer Transformation, Cloud Operations og Customer Support.

Kontoret preges av en uformell og positiv tone der alle snakker med alle uavhengig av hva du jobber med i det daglige. Vi har bordtennisbord og dart som vi benytter daglig, noe som bidrar til, som oftest, godt arbeidsmiljø.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Stavanger

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Stavanger