IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Tønsberg

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Tønsberg-kontoret

Kontoret vårt, som ligger i Statens Park ved innkjøringen til Tønsberg, er ikke bare et moderne og energieffektivt arbeidsmiljø, men vi er også stolte av å levere omfattende IT-tjenester. Bygget ble konstruert i 2017 med fokus på lavenergiløsninger og et optimalt inneklima, og det er faktisk det første bygget i Vestfold som har oppnådd BREEAM-sertifisering på nivået "passed".

Våre kontorlokaler har blitt nøye planlagt for å fremme samarbeid og produktivitet. Vi har et åpent landskap med mulighet for stillerom og møterom, samt sosiale soner og en koselig kjøkkenkrok. Som en ekstra bonus til våre ansatte har vi til og med et shuffleboard i en av de sosiale sonene, samt et eget X-box-rom.

Med en dedikert stab på omtrent 45 personer som dekker forskjellige avdelinger som New Sales, Customer Delivery, Operation og Support, er vi godt rustet til å imøtekomme behovene til våre kunder innen IT-tjenester. Vi verdsetter også det sosiale samholdet, og derfor har vi en engasjert sosialkomité som organiserer ulike arrangementer i løpet av året. Dette inkluderer hytteturer, padel-tennis, bowling, grilling, shuffleboard, DiscoGolf, Lazertag og Discord.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Tønsberg

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Tønsberg