IT-selskap: Advania

Advanias kontor i Trondheim

Vi har et erfarent team av IT-spesialister som jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste løsningene og støtten de trenger. Uansett om det dreier seg om nettverkssikkerhet, skytjenester, programvareutvikling eller annen IT-relatert tjeneste, kan vårt IT-selskap møte dine behov. 

 

 

Info om Trondheim-kontoret

Vår IT-bedrift har funnet sin plass i et pulserende kontorfellesskap midt i hjertet av Trondheim sentrum, kalt Digs. Fordi vi holder til langs hovedtraseen er det enkelt å komme hit via buss. Vi er ikke så mange hos oss, men vi har god faglig bredde innen salg, utvikling av interne og eksterne tjenester og konsulenttjenester innen public cloud. Fordi vi er trøndere, har vi selvfølgelig et relativt avslappet miljø. Hos oss er det høyt under taket og god stemning. Vi har en veldig inkluderende kultur og alle kommer godt overens.

Det er mye som skjer i regi av Digs for oss som er medlemmer, blant annet varierte frokoster, faglige samlinger, vaffel-fredag, og after work, som vi ofte er med på sammen med andre leietakere. Det er mange ulike bedrifter som holder til i bygget, og vi har blant annet en egen husleverandør på godteri og snacks som setter frem nye produkter som vi får være med å teste.

I bygget ligger en kafé hvor vi har egen lunsjavtale og hvor vi spiser lunsj sammen på et fast tidspunkt nesten daglig. Det er mange muligheter til å bli med på ulike idrettsaktiviteter.

Advania

Leverandør av IT-tjenester i Trondheim

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap  som i dag har virksomhet i Sverige, Island, Norge, UK, Finland og Danmark. Vi er over 800 medarbeidere i Norge og mer enn 4700 medarbeidere totalt.

Vi etterstreber å være kundens foretrukne partner på deres digitale reise, og bidrar til mer effektivitet, fleksibilitet og bedre resultat med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og -tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer.

Med et bredt spekter av ulike IT-tjenester kan det være utfordrende å identifisere hvilke tjenester som passer best for dine behov. Enten du er en bedriftseier, en IT-ekspert eller bare en nysgjerrigper, har vi laget en guide som tar for seg IT-tjenester som kan hjelpe deg å sikre en trygg, effektiv og forutsigbar hverdag.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i Trondheim