Kundereferanser

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

se-advania-office-63
Kundeopplevelse

VITA

Kosmetikk-kjeden VITA gjorde en større restrukturering i etterkant av en konkurs i 2019, ble skalerbare tjenester, transparens og godt samarbeid om IT og skytjenester avgjørende for deres virksomhet.
Kundeopplevelse

Borregaard

Da koronapandemien skylte inn over verden, måtte Advania i samarbeid med Borregaard snu seg rundt for å finne fremoverlente og effektive løsninger på utfordringene viruset førte med seg.
Kundeopplevelse

Klinger Westad

Klinger Westad opplevde at bruken av deres forrige CRM-system falt betraktelig da funksjonaliteten ikke lenger dekket behovene de hadde. Les hvordan de løste utfordringene med Microsoft Dynamics 365 og Advania Consulting.
Kundeopplevelse

Advania

Advania ønsket bedre innsikt og kvalitetsikring i prosjektøkonomi, og hadde behov for oversikt over lønnsomhet og avvik på både overordnet og detaljert nivå, det fikk vi med Power BI.

Kundeopplevelse

 Pelagia

For sjømatprodusenten Pelagia er det viktig å kunne konsentrere seg om produksjon og videreutvikling, og det er ikke optimalt å håndtere daglig IT-drift selv. Derfor har de valgt å overlate hele driften til Advania.

Kundeopplevelse

 Frende forsikring

Frende Forsikring har et bredt og ambisiøst IT-miljø in-house, med over 50 utviklere, testere, arkitekter og driftsfolk. Men infrastruktur og drift har de satt ut til Advania.

Kundeopplevelse

Accountor Norge

Accountor er mester i å håndtere mange- og store tall, men liker å ha færrest mulig kontaktpunkter for IT-støtte, og valgte Advania som partner da de skulle etablere en ny felle IKT-plattform

Kundeopplevelse

Arendals Fossekompani

Sikkerhet har alltid vært viktig for Arendals Fossekompani. Reisen opp i skyen har gitt det raskt voksende selskapet bedre systemer og en bredere forståelse av IT-sikkerhet. 

Kundeopplevelse

Bryn Byggklima

Kun kort tid etter at Advania bistod Bryn Byggklima med overgang til et komplett system som hjelper de å yte best mulig service for sine kunder, får entreprenøren verdifull datainnsikt til å forbedre forretningen.

Advania - Tehcknowledge

Vår kunnskap er din fremtid