Kundereferanser

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

se-advania-office-63
Kundeopplevelse

Equipnor

NMF Group leverer utstyr til politiet og forsvaret, og ønsket en IT-løsning som satte sikkerhet først. Det fikk de med Azure og Virtual Desktop.  

Kundeopplevelse

YX Norge

Med Advania som IT-leverandør har YX Norge flyttet sine skyløsninger til Microsoft sitt datasenter i Oslo. Les mer om fordelene med datasenter i Norge.
Kundeopplevelse

Pelagia

Hvordan flytter du bedriftens viktigste forretningssystem ut i skyen? Les om hvordan Pelagia gikk frem for å flytte ERP-systemet ut i skyen, hvilke fordeler dette ga og hvordan de fikk ledelsen med seg på laget.

Kundeopplevelse

Klinger Westad

Klinger Westad opplevde at bruken av deres forrige CRM-system falt betraktelig da funksjonaliteten ikke lenger dekket behovene de hadde. Les hvordan de løste utfordringene med Microsoft Dynamics 365 og Advania Consulting.
Kundeopplevelse

 Frende forsikring

Frende Forsikring har et bredt og ambisiøst IT-miljø in-house, med over 50 utviklere, testere og arkitekter. Men infrastruktur og drift har de satt ut til Advania.

Kundeopplevelse

Acos

IT-selskapet ACOS gjorde et strategisk valg og er kommet godt i gang med sin skyreise sammen med Advania som skypartner.

Kundeopplevelse

VITA

Da kosmetikk-kjeden VITA gjorde en større restrukturering i etterkant av en konkurs i 2019, ble skalerbare tjenester, transparens og tett samarbeid om IT og skytjenester avgjørende for deres virksomhet.
Kundeopplevelse

Borregaard

Under koronapandemien måtte Advania i samarbeid med Borregaard snu seg rundt for å finne fremoverlente og effektive løsninger på utfordringene viruset førte med seg.
Advania

Vår kunnskap er din fremtid