Kundereferanser

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

se-advania-office-63
Kundeopplevelse

Nortek

Med Advania som IT-partner flyttet det norske produksjonsselskapet Nortek datasenteret sitt fra egne lokaler til Microsoft Azure skyplattform. Det førte til smartere, tryggere og mer effektiv jobbing – uten at de mistet styringen over eget IT-miljø.
Kundeopplevelse

Unicare

Med et IT-miljø i skyen har Unicare fått en sikker, fleksibel og skalerbar løsning som egner seg godt for en privat helsevirksomhet med hyppige endringer.
Kundeopplevelse

Lowell

Med ny kontaktsenterløsning fikk inkassoselskapet Lowell høyere effektivitet og kortere svartid. 
Kundeopplevelse

Sit

Etter at Sit Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim implementerte OnSite 365 fra Advania har de fått høyere utleiegrad og færre henvendelser til kundeservice, i tillegg til en brukervennlig og selvbetjent online bookingløsning.
Kundeopplevelse

Norgeseliten

Med Microsoft Dynamics CRM og Advania som IT-partner ønsker Norgeseliten og Berggård Amundsen å kunne hjelpe sine kunder og medlemmer på nye og enda bedre måter.
Kundeopplevelse

Mesta

Da Mesta utlyste en konkurranse for å finne sin nye IT-partner var tilgangen på norsk supportavdeling avgjørende. Advanias tilbud svarte til Mestas behov og verdier.
Kundeopplevelse

Equipnor

NMF Group leverer utstyr til politiet og forsvaret, og ønsket en IT-løsning som satte sikkerhet først. Det fikk de med Azure og Virtual Desktop.  

Kundeopplevelse

Klinger Westad

Klinger Westad opplevde at bruken av deres forrige CRM-system falt betraktelig da funksjonaliteten ikke lenger dekket behovene de hadde. Les hvordan de løste utfordringene med Microsoft Dynamics 365 og Advania Consulting.
Kundeopplevelse

Intendia

Da Intendia skulle modernisere driften av sine løsninger og flytte fra et hybrid miljø til en skybasert løsning valgte de Advania som IT-partner.
Advania

Vår kunnskap er din fremtid