Kundereferanser

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

se-advania-office-63
Kundeopplevelse

Equipnor

NMF Group leverer utsyr til politiet og forsvaret, og ønsket en IT-løsning som satte sikkerhet først. Det fikk de med Azure og Virtual Desktop.  

Kundeopplevelse

Klinger Westad

Klinger Westad opplevde at bruken av deres forrige CRM-system falt betraktelig da funksjonaliteten ikke lenger dekket behovene de hadde. Les hvordan de løste utfordringene med Microsoft Dynamics 365 og Advania Consulting.
Kundeopplevelse

 Frende forsikring

Frende Forsikring har et bredt og ambisiøst IT-miljø in-house, med over 50 utviklere, testere, arkitekter og driftsfolk. Men infrastruktur og drift har de satt ut til Advania.

Kundeopplevelse

Acos

IT-selskapet ACOS gjorde et strategisk valg og er kommet godt i gang med sin skyreise sammen med Advania som skypartner.

Kundeopplevelse

VITA

Kosmetikk-kjeden VITA gjorde en større restrukturering i etterkant av en konkurs i 2019, ble skalerbare tjenester, transparens og godt samarbeid om IT og skytjenester avgjørende for deres virksomhet.
Kundeopplevelse

Borregaard

Da koronapandemien skylte inn over verden, måtte Advania i samarbeid med Borregaard snu seg rundt for å finne fremoverlente og effektive løsninger på utfordringene viruset førte med seg.
Kundeopplevelse

KNIF

Advania har tidligere gjennomført en spørreundersøkelse for å undersøke bruken av IT for Knif-medlemmene. Så mange som 70 prosent oppgir at de har valgt å outsource IT-drift og support og nær 8 av 10 er godt fornøyde eller meget godt fornøyde med dette valget.

Kundeopplevelse

 Pelagia

For sjømatprodusenten Pelagia er det viktig å kunne konsentrere seg om produksjon og videreutvikling, og det er ikke optimalt å håndtere daglig IT-drift selv. Derfor har de valgt å overlate hele driften til Advania.

Advania - Tehcknowledge

Vår kunnskap er din fremtid