• Microsoft-Server-2022_Walk-Edge-Hero-Darker3
    Partner med

    microsoft

    Advania er Solutions Partner for Microsoft Cloud. Sammen med Microsoft fokuserer vi på å optimalisere dine forretningsområder hvor vi tilpasser oss deres spesifikke behov.

Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

Samarbeidet

Vi har et nært samarbeid med Microsoft som har gitt oss tilgang til den nyeste teknologien og kunnskapen for å levere innovative løsninger til kundene våre. Som en anerkjent Solutions Partner for Microsoft Cloud, har vi oppnådd ekspertise og erfaring innenfor alle deres løsningsområder, inkludert Infrastructure, Data & AI, Digital & App Innovation, Modern Work, Security, og Business Applications. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder de beste løsningene og tjenestene på markedet. Sammen med Microsoft, er vi forpliktet til å hjelpe kundene våre med å oppnå suksess ved hjelp av de nyeste teknologiene og løsningene.

Microsoft kan hjelpe deg med mer enn de fleste er klar over

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du mer tid til å utvikle virksomheten din

Advania er en ledende partner for Microsoft 365, en skybasert produktivitetsløsning. Vi hjelper kunder med å utnytte alle fordelene med Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive og mer for økt samarbeid, effektivitet og sikkerhet. Med ekspertise innen implementering og administrasjon av Microsoft 365-løsninger, og tilgang til eksklusive ressurser og verktøy, hjelper vi kunder med å skape en mer produktiv og sikker arbeidsplass.

azure
Microsoft Azure

Gjør mer med mindre - på Azure

Advania er stolt over å være en anerkjent partner for Microsoft Azure, en av de mest populære skyplattformene på markedet. Som en Microsoft Azure-partner har vi ekspertise og erfaring innenfor skyteknologi og kan hjelpe våre kunder med å utnytte alle fordelene med Microsofts skyplattform. Vi tilbyr skreddersydde og innovative skytjenester, inkludert skyinfrastruktur, databehandling og analyse, AI og maskinlæring, apputvikling og mye mer. Som en anerkjent partner for Microsoft Azure har vi også tilgang til eksklusive ressurser og verktøy som hjelper oss med å optimalisere vår leveringsevne og kundetilfredshet. Med vår ekspertise og erfaring kan vi hjelpe våre kunder med å øke produktiviteten, redusere kostnader og skape en mer effektiv forretningsdrift.


 
iStock-1344751383 ny
Microsoft Business Applications

Optimaliser din virksomhet med Microsoft Business Applications

Advania er Solutions Partner på Business Applications - en skybasert løsning som hjelper deg med å optimalisere virksomheten din ved å strømlinjeforme forretningsprosesser. Med vår ekspertise innenfor Dynamics 365 og Power Platform, tilbyr vi skreddersydde tjenester som øker produktivitet, effektivitet og inntjening. La oss hjelpe deg med å optimalisere din virksomhet med Microsoft Business Applications.

Spørsmål?

Kontakt vår Microsoft spesialist

Microsoft Spesialist

Garzai Ehsas