Pressemelding

Advania ekspanderer i Storbritannia med oppkjøpet av Servium

Med oppkjøpet av Servium Limited ("Servium") vil Advania UK utvide sitt tilbud innen profesjonelle tjenester og driftstjenester og skape merverdi for både eksisterende og nye kunder. Videre sikter Advania og Servium på å skape en enestående arbeidsplass, som lar talenter fra begge selskaper utmerke seg i et desentralisert, kundeorientert miljø. Oppkjøpet er i tråd med Advanias mål om å bli den foretrukne IT-tjenesteleverandøren i Nord-Europa.

Nøkkelpunkter i transaksjonen:

  • Advania har kjøpt 100 % av aksjene i Servium fra ledelse og ansatte.
  • Advania er en av de ledende helhetlige IT-tjenesteleverandørene for mellommarkedet i Nord-Europa, med virksomhet i Storbritannia, Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark.
  • Servium er et privateid IT-selskap som spesialiserer seg på  driftstjenester, IT-anskaffelser,  og maskinvare- og programvareadministrasjon for å møte kundenes omfattende behov. Selskapet er basert i Chessington og Warrington, Storbritannia.
  • Med dette oppkjøpet vil Advania skalere sin eksisterende driftsløsning og styrke sin mulighet til å levere en omfattende helhetlige tjenester til kunder gjennom avanserte driftstjenester og strømlinjeformet logistikk over hele Storbritannia og Europa.
  • Som "the tech company with people at heart" vil Advania tilby en mulighet for Serviums ansatte til å utvide sine karrieremuligheter og profesjonelle utvikling. 
  • Serviums eksisterende kunder vil dra nytte av Advanias omfattende portefølje av teknologi- og digitaliseringstjenester, inkludert offentlig og hybrid sky, data, analyse og AI, sikkerhet, Modern Work og forretningsapplikasjoner.

Dette oppkjøpet gir Advania et enda bredere spekter av tjenester, programvare og maskinvare-salg, og styrker forholdet til ledende produsenter og distributører. Kundene vil fortsette å dra nytte av våre omfattende helhetlige løsning for å lykkes innen digitalisering.

"Det er spennende å ønske Servium-teamet velkommen til Advania. Servium er et selskap med en lang historikk for å hjelpe kundene med å oppnå verdi gjennom anskaffelse av teknologi og tjenester. Kombinasjonen av Advania og Servium vil gi oss begge et bredere spekter av tjenester og økt verdi til våre kunder. Den kulturelle tilpasningen med fokus på kundene først og å tilby et flott arbeidssted for talentfulle og ambisiøse mennesker var klar fra starten av våre samtaler, og vi ser frem til hva vi kan oppnå sammen." – Geoff Kneen, administrerende direktør i Advania UK

 

"Vi er glade for å bli en del av Advania, som likeledes deler vår lidenskap og forpliktelse til service excellence. Sammen kan vi nå tilby et forbedret utvalg av løsninger som berører alle deler av  IT-landskapet, og svarer på kundenes behov for å skape forretningsverdi gjennom innovasjon, økt effektivitet og nye måter å konsumere teknologi på." – Paul Barlow, administrerende direktør i Servium.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Servium Limited
Paul Barlow, CEO Servium
E-post: paul.barlow@servium.com
Telefon: +44 7973 213459

Advania UK
Geoff Kneen, CEO Advania UK
E-post: geoff.kneen@advania.co.uk
Telefon: +44 7976 833568

Advania Group
Hege Støre, Group CEO
E-post: hege.store@advania.com
Telefon: +47 901 42 548

 

Om Advania AB

Advania er "The Tech Company with people at heart» som opererer i Storbritannia, Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark. Med et team på over 4 500 talenter, tilbyr vi drifts- tjenester, maskinvare, programvare og profesjonelle tjenester til kunder i både privat og offentlig sektor, primært i mellommarkedet. Vårt hovedmål er ikke bare teknologi; det handler om å styrke mennesker til å skape bærekraftig verdi. Ved å etablere varige relasjoner, bruke ledende teknologier, tilby moderne plattformløsninger og fremme strategiske partnerskap, former vi fremtidens IT-landskap. Advania er stolt støttet av fond forvaltet av Private Equity-teamet hos Goldman Sachs Asset Management.

For mer informasjon, vennligst besøk www.advania.com

Om Servium Limited

Servium er et privateid IT-tjenesteselskap som spesialiserer seg på IT-anskaffelsesoptimalisering, maskinvare- og programvareforvaltning, og driftstjenester for å møte kundenes omfattende behov. Basert i Chessington og Warrington, Storbritannia.

For mer informasjon, vennligst besøk www.servium.com

Om Goldman Sachs Asset Management Private Equity

Goldman Sachs Asset Management tilbyr kunder over hele verden et dedikert partnerskap og fokus på langsiktig ytelse. Som det primære investeringsområdet innen Goldman Sachs (NYSE: GS), leverer vi investerings- og rådgivningstjenester til verdens ledende institusjoner, finansrådgivere og enkeltpersoner, og trekker fra vårt dypt forbundne globale nettverk og skreddersydde ekspertinnsikt, over alle regioner og markeder – og overvåker mer enn $2,8 billioner i eiendeler under tilsyn over hele verden per desember 2023. Drevet av en lidenskap for våre kunders ytelse, søker vi å bygge langsiktige relasjoner basert på overbevisning, bærekraftige resultater og delt suksess over tid. Goldman Sachs Asset Management investerer i hele spekteret av alternativer, inkludert private equity, vekstkapital, privat kreditt, eiendom og infrastruktur. Etablert i 1986, har Private Equity-virksomheten innen Goldman Sachs Asset Management investert over $95 milliarder siden oppstart. Vi kombinerer vårt globale nettverk av relasjoner, vår unike innsikt på tvers av markeder, industrier og regioner, og de verdensomspennende ressursene til Goldman Sachs for å bygge virksomheter og akselerere verdiskaping på tvers av våre porteføljer.

For mer informasjon, vennligst besøk: www.goldmansachs.com

 

Bilde: Geoff Kneen, administrerende direktør Advania UK og Paul Barlow, administrerende direktør i Servium

Relaterte artikler