Nyhet Microsoft

Advania Business Application får høythengende anerkjennelse fra Microsoft

Advania er blitt Microsoft Solutions Partner for Business Applications, en anerkjennelse som ifølge Microsoft er «den vanskeligste statusen å få på plass for Microsoft-partnere».

– Microsoft Business Application Partner designation er et program som anerkjenner at vi som partner har vist enestående teknisk dyktighet og forretningsmessig kompetanse innenfor Microsofts forretningsapplikasjoner, sier Ronny Wang, department manager i Advania Business Applications & Data Analytics.

For å oppnå anerkjennelsen må partnerne oppfylle strenge krav til salgsresultater, teknisk sertifisering og kundetilfredshet. Dette sikrer at kundene får tilgang til partnere som har ekspertise innenfor Microsofts forretningsapplikasjoner og som kan levere pålitelige og verdifulle løsninger for å forbedre virksomheten sin.

Chief consultant Camilla Nordberg i Advania Business Applications er stolt av hva avdelingen har oppnådd.

– Dette viser at vi har og er et sterkt fagmiljø som kan levere løsninger innen Dynamics Microsoft 365 og Power Platform. Dette er også et bevis til våre kunder at vi er sterke på faget og gir en trygghet til våre kunder, sier Nordberg. 

Advania Norge er også medlem av Microsoft Business Applications Inner Circle. Medlemskap i denne elitegruppen er basert på salgsprestasjoner som rangerer Advania i den øverste klassen av Microsofts globale nettverk av partnere innenfor Business Applications. Inner Circle-medlemmer har levert verdifulle løsninger av høy standard, som bidrar til økt suksess og gode resultater for sine kunder. 

 

Sertifiseringslogo

 

Les mer om våre tjenester innenfor forretningsapplikasjoner og CRM her. 

 

Relaterte artikler