Prestisjefylt spesialisering til Advania
Nyhet Microsoft

Prestisjefylt spesialisering til Advania

Advania er gode på migrering av ulike systemer, noe som bekreftes gjennom oppnåelse av den ettertraktede Microsoftspesialiseringen for infrastruktur- og databaseflytting til Microsoft Azure. 

Det prestisjetunge merket anerkjenner Advanias kompetanse og ekspertise i å migrere infrastruktur- og databasearbeidsbelastninger til Microsoft Azure-plattformen. Gjennom nøye planlegging, dyptgående vurderinger og en grundig tilnærming til design, implementering og oppfølging, har Advania etablert robuste prosesser som sikrer kundesuksess gjennom hele migreringsreisen.

– Vi er utrolig stolte av å ha oppnådd denne spesialiseringen. Dette er en bekreftelse på vårt dedikerte team sitt harde arbeid, sterke kompetanse og dype lidenskap for å levere førsteklasses løsninger til våre kunder, sier Garzai Ehsas, Microsoft lead i Advania.

Migrering av arbeidsbelastninger til skyen representerer ikke bare en teknologisk transformasjon, men også en mulighet for å bygge langsiktige skyforhold med kundene. Dette åpner dørene for innovative forvaltede tjenester som skaper nye og gjentakende inntektsstrømmer.

– Med denne prestisjefylte spesialiseringen styrker Advania sin posisjon som en pålitelig partner for bedrifter som søker en problemfri migrering av deres infrastruktur- og databasearbeidsbelastninger til Microsoft Azure, sier Ehsas.  

Som en anerkjent partner med denne spesialiseringen vil Advania kunne vise frem en kundeorientert etikett på sin forretningsprofil, få tilgang til spesifikke markedsføringsprogrammer og bli prioritert i kundesøk på Microsoft AppSource. Dette er en eksklusiv mulighet som er tilgjengelig kun for partnere som oppfyller strenge krav.

Spesialiseringen anerkjenner Advania sin ekspertise og erfaring innen migrering av ulike systemer, inkludert Windows Server og SQL Server, samt åpen kildekode-løsninger som Red Hat Enterprise Linux (RHEL) og SUSE virtuelle maskiner, i tillegg til åpen kildekode-databaser som MariaDB, PostgreSQL, MySQL og NoSQL i Microsoft Azure-miljøet.

Relaterte artikler