Pressemelding

Hege Støre blir internasjonal IT-topp

Hun har lang fartstid i IT-bransjen. Nå blir Hege Støre konsernsjef for Advania Group, med kontorer i ni land og mer enn 4500 ansatte. I Norge har Advania 800 ansatte fordelt på 14 kontorer.  

 

 

Hege Støre har jobbet i IT-bransjen siden 1992, sist som administrerende direktør i Visolit Norge som ble kjøpt opp av Advania i 2021. Siden overtakelsen har hun hatt rollen som vise-konsernsjef i Advania Group. 1. november tar hun over stillingen som konsernsjef etter Mikael Noaksson, som har vært i Advania siden 1998, og hatt rollen som konsernsjef siden 2017.  

 

–Siden jeg begynte i Advania har jeg hatt gleden av å jobbe tett med Mikael Noaksson. Vi har en felles visjon om Advanias fremtidige vei, og vi er begge opptatt av Advanias verdier og tankesett som handler om å være tett på kundene. Jeg ser frem til å lede et IT-selskap som er opptatt av kundenes behov, med høyt fokus på kundetilfredshet, sier Hege Støre.  

 

Advania leverer IT-tjenester og -løsninger til tusenvis av bedriftskunder, multinasjonale virksomheter, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i hele Nord-Europa.  

– Jeg er både ydmyk og stolt over å få gleden av å lede et så dedikert team i Advania til neste nivå. Våre medarbeidere, våre verdier og vårt fokus på kundens behov er et godt utgangspunkt for å skape verdi og vekst med smart bruk av IT. Jeg er overbevist om at Advania har evnen til å hjelpe enda flere kunder til å føle seg tryggere, ikke bare med cybersikkerhet, men med riktig valg av IT-tjenester kan vi jobbe for en mer bærekraftig verden, sier Hege Støre.  

Nåværende konsernsjef Mikael Noaksson vil fortsette i Advania Group som styremedlem og strategidirektør. Han er svært fornøyd med sin norske arvtaker.  

 

– Vi har vokst mye de siste årene fordi det er stort behov for en IT-servicepartner som Advania. Det har vært min plan å overlate rollen som konsernsjef til Hege når tiden var inne. Vi utnevnte henne til visekonsernsjef i januar 2022, og siden den gang har hun overgått mine forventninger. Jeg ser nå frem til å være en del av Advanias styre, og sammen med Hege og resten teamet, fortsette å drive lønnsom vekst og sikre at hele Advania-gruppen tenker, planlegger og opererer i tråd med vår felles kundenære strategi, sier Mikael Noaksson. 

 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Advania 
Espen Hartz, CEO i Advania Norge
E-post: espen.hartz@advania.no
Telefon: +47 930 29 688

Om Advania AB

Advania er et nordeuropeisk IT-tjenesteselskap med røtter tilbake til 1939, som opererer i Sverige, Norge, Storbritannia, Finland, Island og Danmark, med mer enn 4500 ansatte. Selskapet har fokus på å være en partner i kundens digitale reise, med innovativ bruk av de beste IT-plattformene og tjenestene på markedet. Advania bistår tusenvis av bedriftskunder, multinasjonale virksomheter, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i hele Europa. Advania er et porteføljeselskap av fond forvaltet av Private Equity-teamet hos Goldman Sachs Asset Management. Relaterte artikler