Microsoft Partner Awards: En anerkjennelse av vårt arbeid
Nyhet Microsoft 14.09.2023

Microsoft Partner Awards: En anerkjennelse av vårt arbeid

Advania er stolte av å være finalister innen mange av de mest prestisjetunge prisene på årets Partner Awards. Det er fin bekreftelse på at vi er en ledende aktør i bransjen. 

Her er kategoriene hvor Advania var i finalen:

  • Partner of the Year – Security: Sikkerhet er et av våre satsningsområder. Da er det hyggelig at vår kunnskap og dedikasjon blir lagt merke til.
  • Partner of the Year – Azure Infrastructure: Azure Infrastructure har økende betydning for bedrifter, og vi har demonstrert vår evne til å lede kundene gjennom kompleksiteten og maksimere potensialet av denne plattformen.
  • Partner of the Year – Digitalization partner for SMB: I et landskap hvor teknologisk endring går raskt støtter vi små og mellomstore bedrifter på deres digitaliseringsreise.

 - Blant tusenvis av Microsoft-partnere i Norge har vi virkelig skilt oss ut. Dette er ikke bare en anerkjennelse av vår innsats, men også et klart vitnesbyrd om vår posisjon som en ledende aktør i teknologibransjen. Vi ser med entusiasme frem til det videre samarbeidet med Microsoft, sier Microsoft Lead i Advania Garzai Ehsas.

Årsaken til at vi har mange finaleplasser er den markante veksten vi har sett innen Microsoft-teknologi hos Advania. Vårt engasjement, innovasjonstørst og kontinuerlige streben etter forbedring har fanget oppmerksomheten hos Microsoft.

- Jeg vil takke Microsoft på vegne av hele Advania Norge for anerkjennelsen, og våre kunder som har vist oss tillit og valgt oss som deres digitaliseringspartner,  sier Ehsas.

 

Relaterte artikler

Nyhet Prestisjefylt spesialisering til Advania
25.08.2023

Prestisjefylt spesialisering til Advania

Advania er gode på migrering av ulike systemer, noe som bekreftes gjennom oppnåelse av den ettertraktede Microsoftspesialiseringen for infrastruktur- og databaseflytting til Microsoft Azure.