Microsoft Partner Awards: En anerkjennelse av vårt arbeid
Nyhet Microsoft

Microsoft Partner Awards: En anerkjennelse av vårt arbeid

Advania er stolte av å være finalister innen mange av de mest prestisjetunge prisene på årets Partner Awards. Det er fin bekreftelse på at vi er en ledende aktør i bransjen. 

Her er kategoriene hvor Advania var i finalen:

  • Partner of the Year – Security: Sikkerhet er et av våre satsningsområder. Da er det hyggelig at vår kunnskap og dedikasjon blir lagt merke til.
  • Partner of the Year – Azure Infrastructure: Azure Infrastructure har økende betydning for bedrifter, og vi har demonstrert vår evne til å lede kundene gjennom kompleksiteten og maksimere potensialet av denne plattformen.
  • Partner of the Year – Digitalization partner for SMB: I et landskap hvor teknologisk endring går raskt støtter vi små og mellomstore bedrifter på deres digitaliseringsreise.

 - Blant tusenvis av Microsoft-partnere i Norge har vi virkelig skilt oss ut. Dette er ikke bare en anerkjennelse av vår innsats, men også et klart vitnesbyrd om vår posisjon som en ledende aktør i teknologibransjen. Vi ser med entusiasme frem til det videre samarbeidet med Microsoft, sier Microsoft Lead i Advania Garzai Ehsas.

Årsaken til at vi har mange finaleplasser er den markante veksten vi har sett innen Microsoft-teknologi hos Advania. Vårt engasjement, innovasjonstørst og kontinuerlige streben etter forbedring har fanget oppmerksomheten hos Microsoft.

- Jeg vil takke Microsoft på vegne av hele Advania Norge for anerkjennelsen, og våre kunder som har vist oss tillit og valgt oss som deres digitaliseringspartner,  sier Ehsas.

 

Relaterte artikler