Advania får Partner Designation på sikkerhet fra Microsoft
Nyhet Microsoft

Advania får Partner Designation på sikkerhet fra Microsoft

Det høye nivået på innovative sikkerhetsløsninger til kundene har gitt Advania en ny fjær i hatten: Microsoft Solutions Partner Designation for Security. 

– Det å bli en godkjent Microsoftpartner innen sikkerhet anerkjenner vår ekspertise i å levere innovative sikkerhetsløsninger til våre kunder og gjør oss til en betrodd partner for bedrifter som ønsker å forbedre sin sikkerhetsposisjon, sier Garzai Ehsas, Microsoft Lead i Advania. 

Anerkjennelsen bunner i Advanias evne til å hjelpe kunder med å sikre hele organisasjonen med integrerte sikkerhets-, compliance- og identitetsløsninger. 

– Jeg er veldig stolt av at Advania har oppnådd Solution Partner Designation – Security. Dette er et bevis på at Advania har sterk kompetanse innen sikkerhet og kan levere gode sikkerhetsløsninger til kundene våre. 

Advania har styrket seg kraftig på sikkerhet de siste årene.

– Et særdeles viktig satsningsområde for oss de senere årene har vært etablering og utvikling av Advania Cyber Defense Center (ACDC). Her har vi lykkes med å bygge et fullskala Cyber Defense Center som leverer en SOC-tjeneste tilpasset alle typer virksomheter, sier Director Cyber Security i Advania, Wiggo Wilhelmsen.  

For å oppnå Partner Designation på sikkerhet fra Microsoft må et teknologiselskap demonstrere en dyp forståelse av sikkerhetslandskapet og en evne til å levere innovative og skreddersydde sikkerhetsløsninger til kundene sine. Selskapet må vise at de kan utnytte nyskapende teknologi og løsninger som er basert på de nyeste trendene og praksisene innenfor sikkerhetsfeltet. Selskapet må også ha en sterk merittliste med å levere eksepsjonell kundeservice. 

– Som Microsoft Partner innen sikkerhet vil vi fortsette det tette samarbeidet med Microsoft for å holde oss oppdatert på de nyeste sikkerhetsteknologiene og -tjenestene slik at vi kan tilby kundene våre den beste beskyttelsen i en stadig skiftende digital verden, sier Garzai Ehsas.

På bildet: Garzai Ehsas, Microsoft Lead i Advania

Relaterte artikler